![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu sezon oynadığımız hazırlık maçları dahil tüm maçlar: Beşiktaş 1-1 Catania: Rodrigo Tello Beşiktaş 3-4 Türkiye U21: Rodrigo Tabata, Ömer(PAF), Onur Bayranoğlu Beşiktaş 1-1 Olympique Lyon: Mert Nobre Beşiktaş 0-0 Porto Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe İBB 1-1 Beşiktaş: Michael Fink Beşiktaş 2-0 Antalyaspor: Filip Holosko, Rodrigo Tello Gençlerbirliği 0-0 Beşiktaş Beşiktaş 0-0 Gaziantepspor Galatasaray 3-0 Beşiktaş Beşiktaş 0-1 Kayserispor Beşiktaş 0-1 Manchester United CSKA Moscow 2-1 Beşiktaş O G B M A Y P AV. 13 1 6 6 9 16 9 -7 Yorumu siz yapın artık... Denizli istifa !
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 ayda takımın içine etti yönetimle berbaer. Kamp dönemi rezalet. Hazırlık maçları kötü. Futbolcular husursuz. Bu saatten sonra gitse ne değişir ki yerine adam gibi bir hoca gelmedikten sonra. Demirören in adam gibi bi teknik adam alabileceğine inanan yoktur herhalde içinizde. Yani o gitmeden Denizli gitse dee kalsa daa birşey değişmeyecektir.! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | geçen sene bu takım yine top oynamıyordu. Hep tello holosko bobo ernst ve yusufun kişisel çabaları sayesinde 60 dan 70 den sonra bir tane atıyoduk sonra rakip bastırınca bi de kontradan bi tane atıyoduk güç bela kazanıyoduk maçları.. geçen sene oynanan sıkıcı saçma futbolu görmeden şampiyon olduk diye hoca ve futbolcuları göklere çıkaran taraftarların şu anda mustafa denizli istifa demelerini çok saçma buluyorum. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Iki kafadar buldu birbirini. Denizli ve Demiroren. Kafa kafaya verdiler birkere bablarinin yeri saniyorlar ikisininde gitmeye niyeti yok. Artik tam bir baskaldirmanin zamani gelmedimi sizce. Nereye kadar batiracak bizi bu Demiroren. Adamm resmen diyorki Hoca ben istifa etmiyorum sende etmeyeceksin. O verilen milyon dolarlara bi tane saglam oyuncu olsaydi top yapabilen biz bu hallerde olmazdik. Yazik huzurumuz kalmadi. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
bu takımı bu hale beraber getirdiniz, beraber gideceksiniz.. Öncelikle; Camianın değerlerini ayaklar altına alan, kulübü borç batağına sokup kendine ipotek ettiren, taraftara yıldız sözü verip Anadolu topçularını getiren, dengesiz maaşlarla takımın dengesini bozan yöneticilik kabiliyetinden yoksun YILDIRIM DEMİRÖREN, Sonra; Rakiplerin olmadığı sezonda kendisine rağmen şampiyon olan takımı bozup başarıdaki katkısı en çok olan futbolcuları oynatmayan, üstelik yüzyılın en büyük paraları harcanarak alınan futbolcuları kullanamayan, rakip hocaların yeni olmalarına rağmen iki ayda şekillendirdiği kadroyu iki yıldır görev yapmasına rağmen oturtamayan, oyuncuları abuk subuk yerde deneyen, sistemden yoksun, boş vaatler vermeyi sürdürerek taraftarı kandıran DENİZLİ ikiniz de İSTİFA EDİN, adam gibi görev yapamadınız adam gibi GİDİN, YETER!!! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |