![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ABİ hep burak diyoruz Ersen MARTİN nerdee???????
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Birakin Ersen Martin'i GOKHAN UNAL nerede? Hakan Sukur'u kadroya aldigi surece ben Fatih Terim'i adam olarak gormuyorum...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ulan koskoca raul gonzalez alınmadı milli takıma biz hala hakandan vazgeçemiyoruz | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya bu adami sevmiyorum adam resmen galatasarayli , burak yilmaz diye bir futbolcu var adami tarafli tarafsiz herkes begniyor ama milli takimda yok bunu anliyamiyorum ve gökhan ünal bence su anda milli formayi hak eden tek türk forvet ama yok biz 2010 dünya kupalarinada hakan sükürle öynariz merak etmeyin... | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Guest
| Alıntı:
tabiiiii gidebilirsek | |||
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herkes belirli isimler yazmış ama kaç haftadır oynamayan can arat milli takımda da hatta 1-2 haftadır oynayan servet bile milli takımda da her hafta ilk 11 deki baki mercimek niye yok? ayrıca baki bize transfer olmadan önce milli takımdaydı | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence millitakımın başına lucescu getirilmelime gelen her türk hoca kendine çıkar yapıyor mesela ersun yanal fener fatih terim galatasaray'çok futbolcu alıyor ayrım yapmadan oynayan futbolcuları almalılar ama malesef oynayan futbolcu yerine şaibe ile maç kazanan takım oyuncularına daha çok yer veriyor örnek :ezikbahçe .gayse | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |