![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ağlancak halimize gülüyorum![]() | |||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Gercekten artik yeter Demirören Istifa Denizli Istifa!! diye diye dilimizde tüg bitti ama birsey oldugu yok birkac gün sonra Denizli yine sözler vermeye baslar bilmem bu mac dönüm macimiz olucakta bu macta gercek kimligimizi göstercezde ... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | beyler iddaa ediyorum bu hafta inönüde istifaya cagirilacak birisi,hatta kapali öyle bir tepki verecekki o kisiye anlatamam,bakin görün.ama o tepki verilip istifaya davet edilecek kisinin baskan veya hoca oldugunu sanmayin.o sahis levent erdogan olacaktir.bunuda baskan istedi diye yapacaklar | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ Cool! | |||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Adam resmen ilk 11 ile dalga geçmiş. O nasıl berbat bir kurguydu.. Umarım hemen istifa eder. Taraftar istemiyor artık çıldırıyor denizli yönetim defol git diye haykırıyor. Bir Allah' ın kuluda bu adamları uyarmıyor mu acaba? Çünkü anladığım kadarıyla bunların kulakları dışarıya kapalı. Tepkileri görmezden geliyorlar.! :@@@@@
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |