![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Why so serious? Just get calm down ;D hihi. Bu gerginlik aslında yaz mevsiminden başladı. Kimleri kimleri konuştuk, kimler alındı. Zaten o zaman ufakta olsa stres, sıkıntı başlamıştı. Sabrettik, her zamanki gibi en büyük desteği verdik. Zaten bu asil taraftarın en büyük özelliği bu. Futbolcusunu dövmez, en kötü zamanında destek verir. Yönetimede.. Fakat maalesef, artık ok yaydan çıktı diye düşünüyorum. Yönetim ve teknik heyet pembe bulutlarda dolaşırken Zeus' un şimşeğini yemek üzere. Cidden yeter artık. Bütün Dünya Beşiktaş taraftarına imrenir, ne kadar mükemmel olduğumuz UEFA tarafından da tastiklenmiştir. Biz daha ne yapalım? Yönetim desen aldığı her karar hata, proje desen "seçim yatırımı". Seçimler gelmeden birşey yapmazlar. Eh bizde yemeyiz tabi bunları. Teknik heyet zaten ilk 11' i satranç oyununa çevirdi. Haliyle maçları kaybetmemiz doğal. Azıcık Beşiktaşlılık duruşu var ise, hemen istifa etmeleri en hayırlısı tabi. En çok Nihat' a üzüldüm. Hey gidi koca adam hey. Ne hallere düşmüş...
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | birazcık onurlu olun şerefli olun haysiyetli olun kısaca ADAM olun.. 20 milyon civarındaki beşiktaş taraftarını daha fazla utandırmayın DEFOLUN GİDİN ULANNNN!!!bu şekilde devam edersenz o DEFOLL un yerini başka birşey alıcak..
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gidişi görkemli olsun su adamaın yoksa içimde kalacak...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
arkadaşlar bence bobo ,nobre, ekrem ,rüştü, ibrahim kaş, fink, tabata ,erhan,serdar özkan bu takımdan defolup gitmeli sizcee.. heleki ibrahim kaş size yemin ediyorum onun yerine beni koyunbu takıma defansdan top geçirttirmemm bide para evrip geri aldılar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bence oyuncuları suçlamanın anlamı pek yok Rüştü hariç Sistem çok berbat Denizli 2 sene oldu hala sistem oturtacak bekliyoruz oyuncularda bu sisteme uymayınca. Sistem şu Sİvok şişir Nobre indir tabi indirebilirse.
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Unutmaki takımı Denizli kurdu Demirören kimi istediyse aldı Tabata 8m Euro veriyon ama sahada yok böle rezaletmi olur.
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bir bina düsünün temeli koftiden,siz üst katlara istediginiz kadar rütus yapin saglamlastirmaya calisin nafile enufak bir sarsintida o bina tuz buz olur.buyüzden diyorumki evet bircok oyuncu elbetteki gönderilmeli besiktas formasina layik oyuncular getirilmeli ama sadece bu degisiklikler takimi saglamlastirmaz.bu takimin temelini olusturan mevcut baskan ve yönetim oldugu sürece biz bugünleri ileride cok daha aci bir sekilde yasariz.sadece oyuncu rotasyonu ile düzelemeyiz.temelimiz koftiden beyler bu binanin temelini ilkbasta iyice br saglamlastirmamiz gerek(yani yönetim) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |