![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yaran mı var da gocunuyosun? Ulan erman ben sana öyle güzel şeyler derdim de diyemiyorum. Sen kurban ol lan Beşiktaş'ın taraftarına. Bütün dünya öğrendi büyüklüğümüzü. Elin ingilizleri önümüzde eğildiler. Saygı duydular. Sen hiç konuşma. Ordan medya maymunu gibi konuşmak kolay. Gel bunları taraftarın yüzüne söyle de bak noluyor. Bütün taraftar sende sülale falan bırakmaz. Konu alev.bobo13 tarafından (20-09-2009 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kıskananlarrr çatlasın kıskananlar çatlasınnnnn...!!!uefa senin kötü dediğin taraftarı seçti naberr ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | terbiyesi müsade etmiyormus muhahahahah sen terbiyenin ne demek oldunu biliyormusun doberman
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | o iti niye stada aliyorlarki zarten birde adam diye tv ye cikarib yorum yaptiriyorlar... ulannn InsAllah birgün karsima cikarsin sadece 3 saniye yanina gelebilsen yeter.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni takan kim şeref yoksunu adi herif. Tüm dünyanın saygıyla imrenerek izlediği Beşiktaş trübünlerini eleştirmek sana mı kaldı! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |