![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazdığınız yorumlardan sonra yorum yazma isteğim kalmadı ya !
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | azönce cinconun macini izledim,birde bizim evelki günki maci aklimdan gecirdim,söyle bir kiyaslama yaptim hem takim oyunu bazinda hemde futbolcular bazinda.ve sukarara vardim.gs bizden hem takim hem oyuncu olarak kat ve kat iyibir takim.biz tabatalari finkleri ismail köybasilari aliyoruz onlar elanolari,keitalari m sarplari canerleri aliyolar.bugün oyun kötü baros cikiyor nonda giriyor adam 3gol atip takimina mac kazandiriyor.bizde bobo nobre nihati üstüste koysan bir nonda etmiyolar.ben sahsen artik beddua okuyup küfredip isyan etmiyecem,oluruna birakacam,eyer bunca olanlardan sonra demirören hala koltukta oturuyor ve adayim diyorsa birde baskan seciliyorsa tekrar ozaman be sucu taraftarda bulurum.sebayi bilgiliyi birer macta yollayan gurup nedense demirörene tapiyor nerdeyse.lafim herkese degil büyük baslara liderlere,demirörenden maas alanlara. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşlıyım diyen ama ezik olsa kulübü bu kadar kötü yönetemeyecek bir başkan varken ben Denizlinin beşiktaşlılığını tartışmam bile.. İstifa etmesi gereken ilk isim demirörendir..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tamamen yönetim zaafiyeti.. beceriksiz nobre milyonları alıyor, yine nihat milyonları götürüyor hiç bişey yapmadı şu ana kadar, bu takımın bana göre en iyi en becerikli forveti geçen sene oynadığı maçlarda neler yaptığı malum kupayı onun golleri sayesinde aldık aldığı para ortada üstelik gelecek vaadediyo hergün üstüne koyuyo futbolunun.. ki yine de kayseri maçında ernstten sonra en iştahlı oynayan oydu yanlış yerde oynatılmasına rağmen. Rewarding çok önemli. Bu işi para için yapıyorlar. Yöneticilik kabiliyeti gerektirir.. Ama maalesef bizim yönetimimizin ne kadar kabiliyetli olduğu da aşikar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sanki kendi yerinde harikasin bobo, adami hasta etme
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |