![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben aslında gönderilmesi taraftarı değilim. Yerine iyisi alınacaksa gönderilsin diyenlerdenim. Bence 10 milyon yine eder bobo | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biz niye iyi oyuncularimizi satmaya merakliyiz bu adam pek iyi sezon oynamasina ragmen en skorer oyuncumuz oldu..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ama abi yeterli olamıyor ki ligte mesela 12 mi 13 mü ne gol attı az değilmi sizcede bence beşiktaşın en skorer forveti bir sezonda ligte en az 20 gol atmalı diye düşünüyorum ben yada ona yakın yanii
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İlk oalrak Bobo'nun yerine kimi alacaksınız görelim?Sonra satarsınız...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo kalsın forvete takviye yapmayalım forvete pas atacak oyunu 2 yönlü oynayacak 1 orta saha alalım ondan sonra görün boboyu nasıl oynuyor...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bu da demek oluyor ki tam anlamıyla memnun değiliz bu oyuncudan şimdi mesela telloyu azına kimse alamaz çnkü bariz iyi ama bobo öyle değil ve beşiktaşın yabancı forveti olduğundan tabiki herkes daha büyük şeyler bekliyor bilmiyorum gitsede üzülmem iyi adam alırlar biliyorum kalsada üzülmem bizim bobomuz çok başarılara imza attık onunla tam verim alıcağımız zaman aslında hayırlısı ne ise o olsun inşallah boboyada beşiktaşımızada hayırlı olur
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |