![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bunun adi besiktas sevgisi olamaz kardesim bu ne ihtiras bu ne hirsdir boyle anlamadim gitti birak kardesim istifa etmek erdemdir bukadarmi zor beceremedigini kabul etmek bu adam resmen besiktasa 15 yil zaman kaybettirdi 5 senede ama hala inat hala hirs ihtirasla dolu yaziklar olsun bu kongreden sana oy cikarsa verenlerede yaziklar olsun
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | son 2 gündür bjk hisselerinin 3.80 den 4.94 e gelmesi ile bu haber tesadüf galiba.bi de del bosque parasını ödemek için baba demirörene 2 liradan satılan 2 milyon( belki daha fazladır) hisse vardı,onlar noldu acaba.işin tuhaf yanı gerçekleri hiç öğrenemeyeceğiz.hep yalan yanlış haberlerden tahmin yapmaya çalışıyoruz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Kene gibi adam bi bırakmıyo takımı rahat ![]()
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | demirörene kongrede oy verecek besiktas sevdalisi kongreüyelerinin simdiden allah belalarini versin.demirörenin satilmis adamlari var onlardan oy alacak kesin,ama gercektende kalbi besiktas icin atan bir insan bunca olandan sonra sayin demirörene degil oy vermek allahin selamini bile vermez.eyer demirören bu secimden galip cikarsa ozaman sunu bilinki besiktasimiz kirlenmis demektir,icten kirlilik.kale icten fethedilmis.ben sahsen korkuyorum,hemde cok korkuyorum,normalinde allahimin adi üzerine and icerimki gözümüm gördügü hicbirseyden korkmam korkmadimda ama sayin demirörenin secimleri kazanmasindan cok korkuyorum,ayni kücük bir cocuk gibi bir kenarda tirsmis oturmus gibiyim,elimden birseyde gelmiyor,sadece allahima dua ediyorum besiktasimin sayin demirörenden kurtulabilmesi icin,gerci nerdeyse 3 4 senedir dua ediyorum ama olmadi,insaallah kurban oldugum allahim busefer besiktasimizin yüzüne gülecek.ayni 1984yilinda milyonlarca besiktas sevdalisinin ici kan aglarken sayin sebanin baskan olmasi icin ettikleri dualardan sonra besiktasimizin maküs talihni degistirdigi gibi yine degistirecek.hadi kartallar dualarinizi eksik etmeyin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu herif tekrar başkan seçilirse büyük olay çıkar... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |