![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bırak ya şu adamı ilk 18 e bile almayın 1 kerede Batu'yu deneyinde görelim.
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobrenın oynaması bizim açımızdan da iyi olacaktır , Gol'den Başka birşey düşünmemek lazım
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #4 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | cift forvet oynayalim mumkunse ve bobo holosko baslayalim su maca allah rizasi icin nobrenin tac cizgisinin orda rakibe pres yapmasindan ve bununda begenilmesinden biktim artik yeter su takimi vurus kalitesi yuksek forvetlere birakin artik yetti nobreyi cektigimiz 4 sezondur bi adam sirf kosuyor rakibe tac cizgisinde pres yapiyor diye bukadar yuceltilirmi kardesim ya
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Holosko-Bobo oynamali.. Nihat ise sag kanatta oynasin bence..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tatil amaçlı İtalya'ya giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, maç günü Moskova'ya geçeceği öğrenildi. Demirören'in, teknik direktör Mustafa Denizli ile telefonla görüştüğü ve "Sizlere güveniyorum. CSKA Moskova'yı mutlaka yeneceğiz" diyerek siyah-beyazlıları motive ettiği öğrenildi. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gidisin olsunda dönüsün olmasin, orada kal hep
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maçı kaybedersek basınada malzeme çıkar.Demirören İtalya'ya t.d. bulmaya gitti.Yok Lippi ile görüşüyor, yok Romanın eski t.d. 'si ile görüşüyor... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |