![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sana bişey anlatmayacam çünkü anlamak istemiyorsunuz yaşça büyüğümsün saygısızlık etmek istemem tartışmayı uzatmayalım sizin bobonuz o parayı almayı hak ediyosa nobre de parasını hak etmiştir . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | milan barosun 1.850 kewelin 1.900 bobonun 1.1 milyon dolar holoskonun 850 bin euro tellonun 900 bin dolar sivokun 850 bin euro aldigi bir ligde nobreye bi kulup hangi katkisindan hangi basarisindan dolayi 2.4 milyon euro verir anlat bana mantiklica bi anliyormuyum anlamiyorumuyum o zaman gorursun bana hic masal anlatma sende adin gibi biliyorsunki bu paralari alacak hicbir katkisi yoktur nobrenin besiktasa tek farki var turk statusunde ama sirf bu yuzden verildigini zannetmiyorum bu paralarin nobre ve menejerinin kazigini yedi malesef bizim yonetim sanirim menajerin istedigi 2.5 milyon euroyu nobrenin maaslarina bolduler ben sahsen suphelendigim icin usteliyorum dusunuyorum tasiniyorum ve bulamiyorum nobreye verilen bu paranin mantigini
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |