Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Ben gözümün gördüğüne inanırım düzmece rakamlara değil kardeşim göz var nizam var nobreyi size yem etmem . Sizin sevgili bobonuz onun saçının teli olamaz sizin bobo nun aldığı pasları bizim nobre almadı buna rağmen nobre hiç yılmadı saha nın yer yerinde mücadele etti bobo gibi rakip sahada dikilip top beklemedi mücadele etti nobre rakip defansları allak bullak etti nobre ama sizin bobo rakip başına iki adam verdim mi bloke oldu kaldı hiç bir mücadele etmedi . |
bkere nobre bizim bobo szin diye birsey yok ikiside bizim bunu bikere soyleyeyim ayrica nobre pas almadi diyen adamin aklina sasarim ben yada gozune sasarim nasil izliyor maclari diye ayrica bana bu sezonun ilk yarisi haric nobrenin 3 sezndur bi sezonunu hatirlat bana ben sana aradaki farki soyleyeyim diger 2 sezon ligin ilk yarisinda yatmisti bu sezonda 2. yarisinda yatti yahu kardesim bana bos laf konusma sana diyorumki ben nobre bu takimda 2.4 milyonu hakedecek ne yapti mantiklica anlat bana tamam diyim diyorum sen hala bana kostu mucadele etti diyorsun