Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
eksigin yok surdaki hickimsenin besiktas yoneticilerinden bir eksigi yok zaten fazlasi var yabanci transferi icin sabredelimde yerli transferi icin sabredecek fazla bi adam kalmadi son 3 4 adam sercanida fb aliyor buyuk ihtimal kaldi benim acimdan 3 adam murat ismail volkan sen aslinda sezer baduruda begeniyorum ama trde fenerden baskasina gitmek istemiyorum demis roportajinda ya muratla ismaili alsak yeter yurt disinda oynayanlardanda caner erkin bu 3 adam bile bu sezon yeter bize |
Valla ben yerli transferi olarak antep ten ismail köybaşı ve murat ceylan a razıyım Mustafa denizli hocam pafla ve diğer kulüplerde kiralık oynayan futbolcularımızla yapacağı kampta çok yetenekli futbolcular çıkaracaktır bu da yerli olarak elimizdekilerle bereber bize yeter iki veya üç tane kaliteli yabancı alırsak yeterli olur bence . Caner erkin e gelince olmaszsa olmaz bir transfer değil bence alnırsa iyi olur alınmazsa kayıp değil hele hele eğer kulübü bonservisi için 5 milyon euro üzeri rakam telafuz ederse hiç gerek yok almaya .