![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bu adama senelik 2bucuk milyon euro arti menejerine bilmem nekadar milyon euro vererek takimdaki maas dengelerini alt üst ettiler ardindanda nihatin astronomik transferi ve alacagi para takimin bu hale gelmesinde etken oldu.nobreye besiktasimin parasindan 3milyon euroya yakin para veren ve dengeleri alt üst eden baskana sunu sadece söylüyorum.BASKANIM BUNLARIN HESABINI ELBETTE VERECEN;YANINA KAR KALMAYACAK BU YAPTIKLARIN:SANA BELADA ARTIK OKUMUYORUM ZATEN ALLAH SENIN CEZANI VERMIS;20 MILYON BJK LINI SENDEN BUKADAR NEFRET ETMESI ZATEN SANA VERILEN ENBÜYÜK CEZADIR: Konu bruschaga tarafından (30-09-2009 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: EKSIK YAZDIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu Sene Ne Nobre'den Ne de Bobo'dan bir cacık olmaz bu da benim fikrim buna bir itirazı olan ? Bu takımda Ernst ve Tello dışındaki yabancıların tamamı 2.sınıf yabancıdır. Kimse takımın yıldızı Bobo'dur falan diye kendini kandırmasın. Bobo madem bu kadar büyük golcü ne diye kimse almadı ? Bonservisi falan sorun olmadı asla bu kadar büyük golcüyü almak isteyen isteyen kulup o kadar parayı verir alırdı. Yok para verilmedi , yok yedekte bekledi , hoca yanlış yerde oynattı bunların hepsi bahane adam kafasında bitirmiş Beşiktaş'ı. Dün akşam oyuna girdi bir kere bile adını duymadık. Bu şekilde oynamaya devam etmesi hem kendi kariyeri için hem de Beşiktaş için iyi olmayacak. Nobre ne kadar koşarsa koşsun asla tek başına iş bitiren bir son adam olmadı. Dün akşam gelen her pası geri iade etti. Gereksiz gereksiz topu eliyle oynadı. Takımın hucuma kalktığı dakıkalarda sürekli geri oynadı. Ben Bobo'cu da değilim Nobre'ci de değilim !!! İkiside bu performansla Beşiktaş'a yakışmıyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne cacığı çağla yaaa, ondan bi salata bile olmas.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Biz susalım Nobre ciler konuşsun ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | her futbolcu için açmamız mı gerekiyo şimdi tello tello tello diyede yazalım o zaman onuda tartışalım nedir ki bu düşmanlık anlamış değilim hepsi iğrenç oynadıı takım gibi oynamadık ama tabi nobre kötüydü ve o yüzden yenildik biz haklısınız sizde
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |