![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aman bobo ya laf söyleme arkadaşım söylenirmi paşa bobo takımın paşası herkes kötü olur ama o kalitelidir oynatılsaydı gol atardı olur oynasaydı hiç bir vasrlık gösteremezdi bugün takım olarak çok kötü oynadık o da 90 dakkada oynasa öyle oynıcaktı bugün takımdaki hava oydu ama nobreyi yerin dibine sokanlar neden bu eleştiriyi kabul etmezler onuda anlamış değilim forvet adamının ayağına 20 dakka bile olsa top değmezmi geri gelip top almazmı iki pas yapmazmı bilmiyorum bana garip geliyor ben olsam dayanamam gider top alırım yani hırslı adam bunu yapar oyunu nasıl açabilirimi düşünr tabi bobo yu soğutanların becerdiği bişey bu helal olsun müthiş klup yönetiyolar bravo yani bravo bşkada bşy demiyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bırak ya Boboya ne yıkıyosunuz bütün herşeyi TAkım olarak çökmüşüz resmen bu nedir hiç 5 pas yaptığımızı gördünüzmü bu ne rezalettir. Nihat desen varlığı yokluğu belli deil Tello yaptığı pas kayıpları 8 M Euro luk Tabata oyuna alınmıyo bile bunlara ilk dk larda gol yeme eklenince sahdan koptuk resmen..
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | evet ben de artık yönetimin bir zaafı olduğunu düşünenlerdenim. ben başkan olsam aklını alırım bu topcu takımının. Ulen mahalle takımındamı oynuyonuz. Nedir lan bu haller. Merada otlanan kuzular gibi oraya buraya koşuşuşturuyor adamlar. Yuh!
__________________ Cool! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence ayri ayri futbolculara suc atmaniz cok yanlis eger yeniliyorsak ve hala bi galibiyet yoksa bu Nobre'nin, Bobo'nun veya Rüstü'nun sucu degildir tüm takimin ve basta Denizli'nin sucudur nasil sampiyonluga Denizli bizi götürdüyse kötü gidisattanda basta o sorumludur ve bu kadar yeter gitsin artik.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | mustafa denizlii defolup gitsin ya şifo mehemt gelsin takımın başına acil bu takımı ayaga kaldırıp diriltecek biri varsa o da şifo mehmettirr..gerçi boboda oynasa nolur oynamasa nolur sanki çok kurtarıcı yaa..o rüştüyü bi daha kaleye sokmasınlar yaaa adam her topu alıyor hakan olsa iki golüde yeemzdii verin şu kaleyi hakana çocuk ne yapsa yaranamıyorrr....kazmalar kazması rüştüye kale veriliyor..hele ibrahim kaşş heemn yarın bence takımdan kovsunlarrr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
transfer zamaninda toz kondurmuyorlardi forumda bu oyunculara hele ismaile iki golde o kanattan geldi ibomuz daha tecrübeli avrupada iboyla ligde ismaille oynamamiz lazim kesinlikle hele tabata oyuna bile girmedi nasil oluyorsa star anlamadim gitti nihat a söylenecek söz yok beklentimizde olmamali cok yüksek adam elinden geleni yapiyor amaolmuyor basarili olsaydi villarealde kalirdi zaten yönetim hatasi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | futbolcuları eleştirmek yanlış olur rüştüte dahil suç onlardan çok onları oynatanlarda formsuz omalarını sağlayanlarda.eleştirilmesi gereken hatta küfür edilmesi gereken Demirören ve Denizlidir bu iki isim beşiktaşı tarihinin en büyük çöküntüsüne her geçen gün daha fazla götürüyor.oyle bir hal olacakki bunlar gitsede bizim belimizi doğrultabilecek durmumuz kalmıcak hadi hayırlısı..
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Alıntı:
Rüştü : gese maçı,CSKA maçı İbrahim KAŞ : Kayseri ve ManU sadece bu iki adam değilmi bizim son 4 maçımızı veren... onun dışında Nobre bu adama 2,5 milyon euro veren nasıl bir zihniyettir anlamak mümkün değil attığı yıllık gol sayıları 10 etmez bize geldiğinden beri,Nihatın yürümeye mecali yok, ve M.Denizli nasıl bu adamları bizim takımda banko oynatmakta.... Fenalık geldi bana ya bu adamlardan, her nobreyi görüşümde sinir krizi kalede rüştüyü görünce moral bozukluğu sağ bekte i.Kaş ı görünce maça 1-0 yenik başlamayı hissetmek zorundamıyım... Hani daha yazsam yazıcam genede sıra BOBO ya gelmicek takımda işe yarar(zaten bizim takımdan başka oyuncuyuda satmaya kalksan kimse almaz) tek adam onuda küstürdüler zaten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |