![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yahu "Demirören'in" röportajını okudum adam diyorki "benim Babam zamanındaymış kulübe para hibe etmek ben kulube verdiğim parayı geri alıcam,çoluğumun çocuğumun parası o.Ayrıca seçimle geldim seçimle giderim,küfürle filan başkanlık bırakmam" Yani arkadaşlar 6 sene oldu halen aynı sitemkar ve çaresi olmayan feryatlarınızı yazıp duruyorsunuz adam kesin ve net konuşuyor,onun gözünde sportif anlamda başarısızlık ikinci planda hele futbol zaten öyle o geldiğinden beri derbi fakiri olmuş Beşiktaş,zamanın neresinde görünmüş FB'YE bu kadar üstüste maç verdiğimiz kısacası adam demokrasi adı altında aba altından sopa gösteriyor bu saatten sonra ocak 2010 seçimini bekleyip ve görmekten başka çare yok asıl o seçimde M.Aksu gibi bir adamı ki bence karanlık biri Babasından ötürü seçimde sandığa gömüp yine bakan olursa festivale bakın!Sonuç itibarıyla taraftar forumlarında yazılan çizilen onların kulak arkasına ya gider ya gitmez,kulübe üye olan ve oy kullalananlar bizler gibi düşünmediği müddetçe forumlardaki herkez havanda su dövmüş olur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Cagla tarafından (01-10-2009 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
iyide demirörene 50 milyon küsür borc var adam secimlerde kaybederse oana cikar borcun ister nede olsa yüzsüz degil mi ozaman nasil tahsil edilecek o borc kimse yanasamiyor baskanlik adaylarina ve kongre üyeleride zaten bunu düsünmüyorlar mi para verilmezse haciz getirir bu adam dertören kimse kandirmasin artik kendisini biz demirörene mahcup kaldik ....... adam cok kurnaz parayi nerden kazanacagini biliyor........ rahat bi 5 yil daha bjkde demirören ve 250 milyona yakin para klübü kendine borclandirir. not:Bu rakamla zaten klübü satin alabiliyor cok mu hayel kurdum ben yada olma ihtimali varmi sizlerce soruyorum | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #5 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 90 dk desibel şeklinde istifa ile ilgili besteler söylenmeli şöle laf kondurmalı hem Denizli ye hem Demirören e.. Onu yapamıyorlarsa hiç kimse gitmesin başa. stad bomboş olsun.! nede olsa RUHUMUZ YETER.! ama onlarda RUH yok.! | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu adamın 6 senede kulübe verdiği zararı diğer yönetimler 100 senede vermediler.bir de karaktersiz adam(daha çok küfer etmek isterdim ama) hala hangi yüzle televizyona çıkıp konuşuyor.artık çek git şu kulübün sırtından seni ve yönetimindeki hiç kimseyi istemiyoruz.çarşı da artık tavrını koysun.....
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | SN.SÜLEYMAN SEBA döneminde kulübün çevresine dahi yaklaşamazlarken ALEN MARKARYAN "DEMİRÖREN" döneminde arkadaşlarıyla birlikte kulübe üye olup kongre üyelerine 15-20 dakika arası kürsüden konuşma dahi yaptırıldı ALEN'E! Böyle bir ortamın içinde bulunan ALEN sizce nasıl tavır alır?Geçen altı sene ortada cevabıda içinde saklı.Nokta!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Cagla tarafından (01-10-2009 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yönetim yuhalansın istifaya çağrılsın denizli de öle bunlara eyvallah ama oyunculara öz güvenlerini kazandırmak bjk taraftarının elinde bunu ne yönetim yaptı ne de t.d | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence tepki falan gelmicek bir kaç amigoya verilecek paraya bakar bu iş..eğer yanılırsam en güzel tepki 90 dk sabit küfür olur.onun dışında bişi deil.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... Konu palaaa tarafından (01-10-2009 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Yok güzel açıklamışsın. 5 yıl daha başkanlık yaparsa 250 değilde sanırım 500 milyon dolar borç yaparız. Çünkü, yaptıkları ne bir düzgün proje var, ne de düzgün transfer politikası. Adamları 5 milyon eurolara al, sonra ya sudan ucuza kirala veya sözleşmesini eline ver yolla adamı. Çok kötü yönetim tarzı. Süleyman Seba' ya çok ayıp ettiler. En zengin bizdik. Şimdi ki halimize bakın. Borç nasıl kapatılır çok zor çok..Bruschaga, sizede çok büyük geçmiş olsun. Allah korumuş, yazılarınızda belirttiğiniz gibi, daha kötüsü olabilirdi.5 yıldır sustuk, destek verdik. Fakat olmuyor.. Maalesef bıçak kemiğe dayandı artık..
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |