![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yapılanı onaylamıyorum ama sayın başkanımız her olan şeyden kendini sıyırmasını çok iyi biliyor | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Ve bütün bunlara rağmen hala saçma salak bir açıklama ile olayı geçiştirmeye çalışıyorlar. Başkalarını bilmem ama ben kendimle bu kadar kafa bulunmasını hazmedemem.
__________________ Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, BEŞİKTAŞ ulAn ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende onaylamıyorum. Yanlış anlaşılmasın protestoya sonuna kadar varım ama bu şekline kesinlikle karşıyım. Saldırıdan protesto filan olmaz. Ezikler futbolcularını arabalarında sıkıştırıp dövmeye çalışırken kınıyorduk. Şimdi bu yaptığımızında onlardan aşağı kalır yanı yok. Çok kötü bir protesto şekli ve her şeyi dahada berbat yapmaktan başka hiç bir işe yaramaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 40
6 yıldır, bir sözünün arkasında duramıyor, Tabata yok dedi, astronomik dedi.. 8 milyon € aldı, denizli ben olduğum sürece giremez dedi, denizlide geldi.. Delbosque ve tigana arkanızdayım dedi 8 milyon delbosque 4 milyon tigana toplamda 12 milyon € tazmınat.. Yolda elinde lisansı olan kac tane ayağı topa değmiş adam varsa hepsini aldı, Beşiktaş Forması giydirdi. Hayallerinde göremicekleri paralara imza attırdı.. Daha neyi onaylamıyorsun ? Biz bitmişiz ,Okeye dönüyoruz ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne yaparsa yapsın bu yapılanla sadece birilerinin ağzına laf verilmiş olur. gördün adam açıklamayla kendini sıyırdı daha yapıcı ve bize yakışan bir protesto yapılması lazım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 41
Zamanında biz nasıl Canaydın'ı ön plana atıp kafa buluyorduk ya şimdi aynı duruma düşmüş vaziyetteyiz. Lafın kralını verdik adamlara anlayacağınız. O yüzden bu durumda şu yapılanlar benim gözümde gayet normal ve olağan şeylerdir.
__________________ Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, BEŞİKTAŞ ulAn ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sorunun çözümü bu deil dmeye çalışmıştı oysaki ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |