![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar herkesi 1 sene öncesine götürüyorum ; Yer Beşiktaş Kültür Merkezi Beşiktaş taraftarını anlatan Asi Ruh filminin galası yapılıyor ve Alen orada bir konuşma yaparak Çarşı'nın kendini feshettiğini ve artık Çarşı diye bir grup olmadığını açıklıyor. Bu haber son dakika haberi olarak gündeme bomba gibi düşüyor. Ana haber bültenlerinde ve internet sitelerinde Çarşı'nın bitmemesi gerektiği ne yapılıp edilip geri dönmesi gerektiği tartışılıyor. O günlerde forumumuz da bu konu konuşuluyor herkes bu karar sonrası şokta ve herkes hemfirir '' ÇARŞI AÇILIP KAPATILACAK BİRŞEY DEĞİL ÇARŞI BİR RUHTUR '' kapanmaması gereklidir. Şimdi bugüne dönelim ; Beşiktaş sezona tarihinin en kötü başlangıcını yaparak girmiş alınamayan galibiyetler hem takımı hem hocayı hem de TARAFTARI strese sokmuş durumda. Forumumuzda durum ile ilgili yine konular açılıyor bu sefer yorumlar farklı - Çarşı nerede ? - Çarşı kime ve neye hizmet ediyor ? - Bu maçta protesto edilmezse Çarşı'nın satılmış olduğuna kesinlikle inanıcam artık. - Çarşı protesto edenleri dövüyor, bıçak çekiyor, linç ediyor. Şimdi size soruyorum hani Çarşı bir ruhtu ? Ne değişti de fesh edilme kararı alındığı gün açılıp kapatılamayacak olarak görüdüğünüz kapanmasına karşı çıktığınız Çarşı'yı bugün taraftar grubu olarak görüyorsun ? Denizlispor maçında protesto olmaz ise Satılmış Çarşı diyebilecek kadar ne değişti 1 senede ? Çarşı kapalının ortasında sıralanan bir grup değildir. Çarşı yurtiçinde ve yurt dışında ne kadar Beşiktaş'lı varsa hepsi için bir ruhtur. Yani Çarşı heryerde !!! Saygılarımla Gökhan | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |