![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Bu eleştirilerde olacak her büyük takımda olduğu gibi artık aşalım bu tür şeylere kötü gözle bakmayı..dünyanın her tarafında olduğu gibi(uganda hariç) başarız olan pılını pırtısını alır ve gider..Tıpkı demirören gibi... Taraftar uyandı artık arkadaşlar uyandı..yok öyle yok 2 kupaymış yok vefasızlık yapmaymış yaw sen karagümrük sporunmu başkanısın..zaten bu ligde şampiyon olma sanşın %33 yaw ![]()
__________________ "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!" Konu enbabakartal tarafından (05-10-2009 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben de takımımın yanındayım Nihat da bu takımın oyuncusu haliyle onun da yanında olmalıyım ama senelik 3.5 milyon euroyu hakediyor mu? Beşiktaşım nihattan daha önemli olduğu için görüşüm böyledir Sence gerçekten 32 trilyon eder mi nihat? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | peki guiza 25 milyon euro edermi sence bu isler sizin dediginiz kadar basit degil arkadaslar nihat o parayi eder ama tek santrofor oynatirsan degil nihata delgado kadar sabretmeyecekse bu taraftar nobre kadar etmeyecekse yuh olsun artik ben idda ediyorum nihat bu sezon 15 golu yine dusmeyecek besiktasta adamin kamp doneminde takimla olmadigi gibi ayni zamandada sakatti daha oncesinden sen nihati aldinmi aldin bu saatten sonra fizik gucu yerine gelene kadar sabredeceksin besiktasa kazandirdigi parayida geri alsin o zaman giderken oylemi olacak yani bu ne sacmaliktir boyle nihata o parayi ver besiktasin oz evladi en azindan ve nihat formunu bulunca yine 15 golun altina dusmeyecektir bu ligde ayrica nihat nasil bir beceriksizmiski ispanya gibi bir ligde 75 gol atmis hangi beceriksizmis bukadar gol atabilen ben boyle bi beceriksiz tanimiyorum sociedadda villarealde golleri siralarken nihat sen bizim gururumuzsun diyordunuz ne oldu simdi besiktasa gelincemi gururunuz kayboldu birakin ya sabredeceksem nihata sabrederim nihat iyi topcudur ve muhakkak formunu buldugu zaman takima katkisi buyuk olacaktir bunu sezonun devam eden donemlerinde gorecegiz hepberaber
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eder kardeşim..eder..bu bir arz talep meselesidir..o anda ona ihtiyacın varsa 50 trilyon da eder..La Liga da 2 defa gol krallığına oynamış bir adam ,o parayı eder...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadasim futbolculuk bir meslekdir ve ekmek parasidir hakkediyor veya hakketmiyor bu bizi ilgilendirmez cünkü yönetim bu parayi nihatta veriyorsa yönetimin gözünde bu futbolcu bu parayi hakkediyordur ayrica nihat besiktasli olabilir isterse takimini cok sevebilir ama nihatin cocugu var parasinida bjkye birakacagina cocugunun gelecegine yatirir babasinin hayrina oynamiyor besiktasda cok sacma bir konu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Parada onun olsun..Yeterki GİTSİN.. ![]() Ya da Denizli artık onu oynatmaktan vazgeçsin.. Takıma zarar vermekten başka bir şey'e yaradığını ben görmedim.. Siz gördüyseniz söyleyin.. Bizde eyvallah diyelim..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! Konu Sükut tarafından (04-10-2009 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbolcu Göndermeye Nekadar Hevesliyiz
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |