![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ilkbasta satilmis carsi diye birseyler yazan adini hatirlayamadigim arkadasi elestirmek istiyorum.evet bende doluyum ama carsiya degil,carsi alinip satilamaz,bizim tepkimiz tribün liderlerine,onlara satilmis diyelim.yani genel konusup yazmayalim.amigolarla onlara destek verenler satilmistir diyelim ama carsi satilikmis bilmem neymis demeyelim.maca gelince nobre yine macin basinda 3metreden topu boskaleye yollayamadi,halbuki atsa farka giderdik.nobreye 2bucuk milyon euro senelik para vermeyi kabul edenlerin allah belalarini versin.bu adamin sahada olmasini kabullenemiyorum.bes para etmez.serdar özkan ise ondan beter.bugün sahada 3tane adam vardi adam gibi top oynayan 1cisi ibo,2cisi tabata,3sü ise finkti.sanirim hepiniz benle ayni fikirdesinizdir.bobodan artik besiktaslilar nefret etmeye basladi yönetimin ve hocanin haberi olsuun | ||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | '' 2 kupayı unutma vefasızlık yapma'' diye pankartı görünce şok oldum!bu kadarınada pes! | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
yaziklar olsun gercektende.inan bende hala aklimdan cikaramadim o yaziyi.bosuna demedik bu tribünleri yöneten amigolarin satilmis cakal olduklarini.ama derslerini almislardir o pankarti diger akli basinda taraftarlar söküp atinca.ne vefasizligi ulan,2kupa alindi 6yillik rezaletin sonunda oda nasil alindi belli.iyisimi o iki kupayi demirören yaninda alsin gitsin biz raziyiz. | |||
| | |
| | #7 | |||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sonra tekrar indirdiler | |||
| | |
| | #8 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Tepkilere gelince kac haftadir ligde galibiyet yüzü görmedik tmm abartmislar baya ama dogal tepki göstermeleri belki biraz kendilerine gelirler artik .. | |||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 50 yıl oncede kupa almıstık onuda unutmayalım dun macı ızlerken gorunce o pankartı delı oldum
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Çarşı , gerçek yüzünü açtığı pankartla ve 75 dk. yönetimi protesto edenleri susturmak , onların seslerini bastırmak için verdiği mücadele ile göstermiştir. 75 den sonra yapılan "light" tepki ise tamamen öfkeli diğer grupların gazını alma olayı ginbi geldi bana... İstediği zaman desibel rekorları kıran adamlar uyuşmuş bir şekilde yaptılar protesrolarını.. Eğer gerçek bir protesto olsaydı bugün ortalık yıkılır , Demirören'de hala oturduğu yerde sırıtamazdı !!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |