![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Birşey dikkatinizi çektimi bilmiyorum normalde karagümrüklüler 50 kişiyi geçmez , dün çok kalabalıklardı stad dışında farkettim , o kadar ki 50 kişilik gruplar halinde geldiler. Sanki önceden herşey ayarlanmış bölüklere dağılmışlar. Stada girişte 15-20 kişi öylesine bağırıyordu yönetim aleyhine , müdahale ettiler . Ben bi anlam veremedim. Sonrasını bilmiyorum. Kalabalık geldiğimiz için yeni açıktan bilet aldık. Ama karagümrüklü itler eğer yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 1000 kişi gelmişlerse , değil bin kişi 10000 kişi gelseler dün yaptıkları pisliğin hesabını verecekler. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | gitsinler maçlarını izlesinler desteklerini olsunlar .. ne grubuymuş arkadaşım .. beşiktaşlımısınız çarşılımısınız belli değil ? milletin üstünde bjk forması yok çarşı t-shirtüyle geziyorlar kartalyuvaları sinek avlıyor çarşı mağazaları migros gibi beşiktaş taraftarı beşiktaş taraftarıyla kavga ediyor tam bi komedi ve rakiplerimizin istediği durum .. kısacası tribün grupları araç değil amaç olmuş birileri kar etcek diye ? bide bedava bilet olayı var .. sen bedava biletle maça gidersen takım nasıl gelir elde edicek ondan sorada yıldız isterler bide .. bu ne böyle yahu ? tam bi ağalık düzeni var ortada .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (04-10-2009 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yok artık daha neler demıroren gıtmeden olmz ne destegınden bahsedıyorsun
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar maçı seyreden arkadaşlarımızdan birinin ki güvendiğim bir kişidir anlattığı kadarıyla olay KARAGÜMLÜKLÜLER grubunun Alene saldırması şeklinde değildir..Böyle bi yanlışa düşmeden sadece gazetelerden açıklanan yazılara bakarak yorumda bulunmayalım..Olayı çıkaranlar Y.D. parayla satın aldığı kişilerdir.Lütfen o yüzden kulaktan dolma bilgilerle değil orada bulunan arkadaşlarımızla konuşmanızı tavisye ederim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süleyman Seba gibi onursal başkana akla almaz, sırdışı bir tepkiden sonra bu yönetime yapılan tepkiler o olayların binde biri denilecek kadar azdı.. Tepkileri az buluyorum... Seba'yı ve Serdar Bilgili'yi içten içe bölen bu yönetim ve ekibidir... Yeter Demirören, bırak yakamızı artık...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
Bende düngece kapalidan iyibir arkadasla tlf da görüstüm ve bana söyledigi aynen söyle,hayatta bana yalan söylemez abartmazda.dün aksam Kapalida alen ilkkez böyle bir duruma düsürüldü.yerlere düsürülüp tekmeler atildi ona,20yildir kapalida mac izlerim daha böyle olaylar negördüm nede duydum.baskana ve yönetime simdiye dek sahip cikan ve tepkileri devamli engelleyen sevgili alen busaatten sonra yani sayin demirörenin adamlarindan yedigi tekmelerden sonra asla demiröreni desteklemez,zaten daha macin basinda tavrini göstermis,sanirim kulaklarimi tikiyorum kim neyaparsa yapsin gibi hareketler yapmis.yani uzun lafin kisasi arkadasimin bana anlattigi sayin demirören kapaliyida kullandi kullandi simdi onlari satti gitti yeni hainler buldu ve kapaliya sürdü.alen ve gurubu demirörene destek vermiyecekse bu saatten sonra ön+ümüzdeki maclarda stad yer gök fena inler demirören istifa diye.yani carsi destegini cektiyse demirörenin yagli ip boynuna girmistir demektir bu benim fikrim,hatta kongreyi bile beklemeden istifa edebilir durum böyle olursa.anlayacaginiz insallah alen cem ve digerleri artik demirörenin karsisinda olurlar,iste ozaman bu demirörenin bittiginin resmidir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben tepkileri hiç abartılı bulmuyorum ama futbolculara yapılana üzüldüm. mesela,tabata nın ne suçu var. başkan gidip 8.m u antep e verip aldıysa burda tabata nın suçu ne...? demirören klübü borç batağına sokmadan,rızayı,ertuğrul u harcamadan,tigana ya yaptıklarından dolayı beşiktaşın saygınlığını avrupada zedelemeden,fb nin eskilerini takıma doldurmadan önce düşüncekti... eee etme bulma dünyası,s.bilgili yi küfürle göndertti aynısı kendi başına da geldi. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |