![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kestirmek güç olsada geçmiş dönemlerde hangimiz bir İlhan mansızın geldiğinde takımızın simge isimlerinden biri olacağını düşünüyorduk eğer yurt dışından lucho gonzalez i alabilsek güzel olur ama olmazsa tabata sürati ve tekniğiyle bu işi götürebilecek bir isim... Herkes küçük takımın büyük oyuncusu diye düşünüyor ama hakkını teslim etmemiz gereken bir kamanan gerçeğini yaşadı türkiye ben o bakımdan tabatanın da böyle bir çıkış yapabileceğine inanıyorum... ama bunları konuşmak için aslında yinede erken mevcut yabancılardan gidecek isimler olmadan kimden bahsedersek bahsedelim transfer olayına nasıl gireceğiz esas sorun bu olacaktır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |