![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kestirmek güç olsada geçmiş dönemlerde hangimiz bir İlhan mansızın geldiğinde takımızın simge isimlerinden biri olacağını düşünüyorduk eğer yurt dışından lucho gonzalez i alabilsek güzel olur ama olmazsa tabata sürati ve tekniğiyle bu işi götürebilecek bir isim... Herkes küçük takımın büyük oyuncusu diye düşünüyor ama hakkını teslim etmemiz gereken bir kamanan gerçeğini yaşadı türkiye ben o bakımdan tabatanın da böyle bir çıkış yapabileceğine inanıyorum... ama bunları konuşmak için aslında yinede erken mevcut yabancılardan gidecek isimler olmadan kimden bahsedersek bahsedelim transfer olayına nasıl gireceğiz esas sorun bu olacaktır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | tabata anadolu takımlarının oyuncusu bence eğer beşiktaşa gelirse g.antepte oynadığı gibi oynayamayabilir o yüzden muratla ismaile yönelsinler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gerek yok.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya adam hayatinda hic avrupa maci oynamamis siz iyi transfer olur diyorsunuz!! Kucuk dusunmeyin artik yaa!! Begenmediniz Delgado Uefa kupasinda gol krali olup Baseli yari finale tasidi ve Baseli sampiyonlar liginde 2. tura tasidi !! Tabatalarla avrupada yine 8 yiyip geliriz!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (21-06-2009 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bir yanim cok iyi oyuncu diyor bunun icin ama diger yanim buyuk takimda oynayabilecek o yuku kaldirabilecekmi diyede soruyor gelirse yildizda olabilir rezilde ama ben zaten 10 numara muhabbetine karsiyim gidecekse delgado yerine alinacak adam ayni tipte bir 10 numara olmamali poulsen keita simpliccio gibi lucho gonzalez gibi oyunu iki tarafli oynayabilen bir isim alinmasindan yanayim ama delgado gidip illede ayni tip bir oyuncu alinacaksa bu tabata degil olabilme imkani varsa riquelme olursa olabilir onun harici bence iyi olmaz diye dusunuyorum kumar oynamaya gerek yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (21-06-2009 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence beto tabatadan daha iyi beto iyi işler yapablir ilerde | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |