![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bendeniz iki kere yasaklanmış biri olarak yazıyorum"ZAVALLISINIZ ÇARESİZLİĞİNİZ AKLINIZI BAŞINDAN ALDI ŞİMDİ SUÇU TARAFTARA YIKIN TAM SİZE YAKIŞANI YAPIN TARAFTAR NANKÖRDÜR DEYİN KENDİ BECERİKSİZLİĞİNİZİ "BEN BUNU HAKEDECEK NE YAPTIM "GİBİ MAZLUM İFADELERİYLE BEŞİKTAŞ TARAFTARINI BOYALI MEDYAYA MALZEME YAP BAŞKAN,İSTİFANIN ERDEM OLDUĞUNU DAHA ÖNCE SN.SÜLEYMAN SEBA VE SN. BİLGİLİ AYRICA ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM GÖSTERDİ AMA SİZ VE YÖNETİMİNİZ BİR TÜRLÜ GÖSTEREMİYORSUNUZ BÖYLE DEVAM EDERSENİZ 2010 OCAK AYINA KADAR SİZE ATILAN YUMURTALAR AN GELİR MENEMEN KIVAMINA GELİR!SİZ GİDİN DEMİRÖREN ŞİRKETLER GRUBUNU İDARE EDİN SİZE VE AİLENİZE SADECE O YAKIŞR.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Biz senelerdir git yeter artık demekten bağırıp çağırmaktan dilimizde tüy bitti.Takımı kendine borçlandırmışın bide çıkıp ben herşeyi beşiktaş için yapıyorum diye zırlıyosun.Sen o koltuktan indiğin gün görecez bakalım verin paramı diye kibrit suyu dökecekmisin dökmeyecekmisin klübün köküne.İyi be klübü darmadağın et yanlış üstüne yanlış yap sonra paranı faiziyle iste burası bankamı lan senin parana vadeli hesaptan faiz verelim.Sanarsın klübe yönetim dışından para verdide bu naneleri kendisi yemedi.Sana işletme /ekonomi diploması veren okula yanarım. Takımı kongre ile beraber çok zor günler bekliyor.Artık kimsenin sabrı kalmadı en ufak birşeye taraftar tepki koyacak bu belli oldu.Ayakçı takımıda beleş bilet + cüzzi ücret karşılığında bunu bastırmak için magandalığı meslek olarak seçecek bu da belli oldu. Bu adam kongreden yine başkan olarak çıkarsa artık takımı unutun.Ben size olacakları şimdiden söyliyeyim.Yine bir fb ve gs maçı zar zoruna kazanılacak demirören ve eşi göz yaşlarını tutamayacak ve işte herkese en güzel cevabı veriyoruz bizi kimse yıkamaz diye edebiyat yapacaklar.Ligde duruma bakacaz belki 4. olursa 3. olup milleti kandırdığını sanacak bu arkadaşlar.Muhalefete bakıyorum Celal Kolot denilen adam başkanlığa adayım diyor sonra futbol şubesi bana verilirse(buna peşkeş çekilmek denir ama neyse) aday almam diyor.Murat Aksu geliyor Hikmet Çetin'le görüşmelerimiz var diyor.Hayırdır İstanbul büyükşehir belediye başkanlığını almak için parti kuruyoruzda benim haberim mi yok. Kısaca Beşiktaş'a şöyle vizyon sahibi, arkadaşlar şunu şunu yapacağız diye bir planla gelecek adam bu kongrede çıkmayacak gibi gözüküyor.Yavaş yavaş bu duruma kendimizi hazırlamak lazım.Aksi taktirde sağlımızdan da olacaz. Konu Yorgun Kartal tarafından (05-10-2009 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Cumartesi akşamı yaşanan rezilliği gördükten sonra bu kelime bile az size..Denizli maçında eski açıktaydım ve 15-20 dakika arayla sürekli kapalı tribünde olay çıkardılar.Bu olayları çıkaranlar yönetimin paralı uşağı olduğu kabak gibi ortada, iddia ediyorum bu olayları çıkaranlar Beşiktaş'lı bile değildirler.Kulübü mahvettiği yetmezmiş gibi artık tribünü de birbirine katmaya başladı. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tribüne paralı adam sokup protesto edenleri linç ettirecek kadar şerefiniz var.bir kere bile istifa diye bağırmadım eğlenceli olanlara arada eşlik ettim büyük beşiktaş başkanı ve yönetim kurulu olduğunuzdan.buraya kadarmış
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizler geldiğiniz günden beri kulübü sürekli geriye götürdünüz. Gerek sportif başarı açısından gerek finansal açıdan gitmeniz gerektiği yerde gitmediniz kulubü daha çok kaosa sürüklediniz. En son olarak da para ile adam tutup tribünü böldünüz kardeşi kardeşe vurdurdunuz. Bu kadar şeyden sonra kalkıp biz ******** değiliz diyorsunuz doğru diyorsunuz sizin yaptığınızı ******** bile yapmaz sizin yaptığınız yav....tan başka birşey değildir. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden Böyle Bir Açıklama Yapıldı ki. Başkalarına Birşey mi İspat Edilecek ? Gereksiz Açıklamalar Yaparak değilde , İcraat Yaparak gündeme Oturun Y.D VE YÖNETİMİ
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #8 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yapılan tezahüratlara gülerek ve alkış tutarak yanıt veren bir başkan ve eşini hala beşiktaş'ta görmek açıkçası çok canımı sıkıyor..!onca şeyden sonra hala deli cesareti gösterip hatta bu defa abartıp maça eşinle gelerek ne ispatlamaya çalışıyorsun başkan?git artık..ne olur git..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |