![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | başlığın yazarına soruyorum ? sen kimsin ... ? iki kelimeyi bir araya getiriyorsun diye otoritemi oldun ? saygısızlığın daniskası bu . bence sende 3.sınıf beşiktaşlısın hatta 3.sınıf adamsın . oldumu hoşuna gittimi ?
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
amaa o onun düşüncesi sizde katılmıyor olabilirsiniz..yaşıda belki sizden büyük olabilir..hakaret etmenin manası yok bence..ona göre 3.sınıftır size göre değildir..bu yazıyı yazması için ona sen kimsin diyorsunuz..fakat adama sorarlar..siz o arkadaş için 3.sınıf adamsın deme hakkını nerden aldınız diye..??? 3.sınıf futbolcu başka 3.sınıf adam başka..lütfen...olmaz ama bu
__________________ "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!" | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | '' yukarıdaki saydıklarımın hepsi sene sonu gitmei bu takıma format atılmalı '' kaç yaşındasın paco ? fm oyunuyla falanmı karıştırıyorsun sen gerçek futbolu .. git hayal dünyanda eğlen .
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | elano mustafa sarp guiza dos santos christian topuz bilica 1.sınıf futbolcu zaten .. utanmasanız messiyle kıyaslıcaksınız . BU YIL EN IYI TRANSFERI BJK YAPMIŞTIR BU ORTADA - TAKIMIN BU HALININ NEDENI TRANSFER HATALARI DEĞIL BAŞKA PROBLEMLERDIR BUNLARDAN BIRI FORVETLERIN ARIZALANMASIDIR . BJK DIŞINDA EN IYI TRANSFERI TRABZONSPOR VE GS YAPTI DIYE DUŞUNUYORUM . Ama onların hali pek iç acıcı değil ..
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ![]() öyle başa öyle tarak mesajını vermek istedim .. eğer birileri birilerine tanımadan etmeden ön yargıyla 3.sınıf futbolcu diyorsa birileride birilerine tanımadan etmeden 3.sınıf adam diyebilir . belki çok delikanlı adamdır o başka .. burda 3.sınıf adam ithamında bulunmadım , yani yanlış anlaşılmasın .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (06-10-2009 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ernst , Ferrari ve Sivok dışında , bütün furbolcularımızı bugün serbest buraksak, hangisine Avrupa'nın baba liglerinden veya bizim ülkenin diğer büyüklerinden teklif gelir Allahaşkına ? En yıldız sandığımız Bobo'ya bile gele gele Olympiakos'tan teklif geliyor , kandırmayın arkadaşlar kendinizi , kadromuz hakikaten büyük takım kadrosu değil
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Büyük takım kadrosundan kasıt nedir acaba? İnsanlar buraya birşeyler yazarken düşünerek mi yazıyorlar bazen merak ediyorum. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |