![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Defolup git de nasıl gidersen git.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hem suclu hem güclü yanlislarim oldu diyorsunda senin yanlisdan baska birsey yapdiginda oldumu ? birak artik lütfen birak yeminediyorum birakdigin tarihi altin kalemle takvime yazacam bu günü hep kutlayacam..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | halen konusabiliyorsun ya diyecek bisey yok, allah insallah renkli takimlarin basinada senin gibi birini verirde bizde bi kac sene rahat sampiyonluklar yasariz
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (06-10-2009 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senden ne köy olur ne de kasaba... Politikacılar gibi günü kurtarmaya oynayan bir adamsın. Çık git düş yakamızdan.. Bi sürü şirketlerin var git onların başında yöneticilik yap ve batır.. İçinde BEŞİKTAŞ'lılık varsa (malum?) bırak git artık...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sayin baskan serefinle git gelen hakkiyla gelsin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Taraftarı niye kınıyorlar ki? kaç yıldır sabrın kralını gösterdik, yeter ya yeter. Adam hala ben bu kulübün başkanıyım, eşimin yanında bana bunu yapanlara hesap soracağım diyebiliyor. Sanki taraftar kafasına estiği zaman Beşiktaş Başkanını pretesto ediyorda.. Demekki var bir hatan, herkes senden nefret ediyor. Kulübe verdiğin zararın haddi hesabı yok, hay şu adama oy verenlerin ellerini kollarını kırayım ya. 5 yıldır ömrümden ömür gitti. Şu asil renkler en iyi başarıları hak ediyor! Git yahu Allah rızası için git kaybol Başkan....
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |