![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Böyle bir baskı olucağını biliyordunuz. Buna rağmen maça neden geldiğinin sorulması üzerine "Ben 10 yıldır maça gidiyorum. elbette böylesi zor dönemlerde yanına olucam.eşim o durumdayken benim locada maç izlemem doğru olmazdı. Maça gelenlerin çoğunluğunun futbolla ilgilis yoktu. Gol olup olmadığını Beşiktaş maçı kazanmışmı kimsenin umrunda değildi. Kesinlikle amaçları Beşiktaş değil Yıldırım Demirören`di. Biraz insaf." Kendisine yaptığı alkışın açıklamasını şu şekilde yaptı. "Alkışım protesto amaçlıydı. Yakın arkadaşımızla göz göze geldim o sırada. O bile ağıza alınmıycak küfürler ediyordu. Bende protesto amaçlı alkışladım. Bir ara kendimi ekranda gördüm yüzü asık mutsuz bir Revna Demirören vardı bende bunun üzerine kendimi toparladım." Yıldırım Demirören`in 2010`daki seçime aday olup olmaması konusunada değinen Revna Demirören "Elbette devam etmeli. Pes etmek yok.Yıldırım Demirören çok başarılıdır. Çok iyi trasnferler yaptı. Yıldırım Demirören ne zaman bırakıp bırakmıycağını kendisi karar verir. Dün maçtan çıkınca bizi bütün klüp başkanları aradı. Buna Adnan Polat ve Aziz Yıldırım`da dahil. Hepsi sağolsunlar destek çıktılar."
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |