![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | martins olamaz premier ligin üst düzey takımında oynuyo diyo.. saha olamaz milli takımın kaptanı diyo.. adebayor geliyo benim aklıma ..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
3'lü forvet oynadığımızı düşünürsek ileri üçlünün solunda rahatlıkla kullanabiliriz Benayoun'u, çokta iyi olur bence...Büyük bi yıldız değil belki ama iyi bir oyuncu kuşkusuz... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Dirk Kuyt Hollanda milli takımının kaptanıysa olabilir.Ama ben Quaresma'nın gelmesini çok istiyorum.Haberde ''devamlı oynuyor, milli takım kaptanı'' deniyor.Quaresma bu tanımlara uymuyor ama genç 25 yaşında, diğerleri yaşlı.İnşallah Quaresma'yı getirirler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sorunumuzun hala forvet olmadığını düşünüyorum, gündem yaratmak uğruna tek bir yıldız forvet transferiyle olayı örtbas etmezler umarım, yönetime nedense hiç güvenesim gelmiyor, tek güvencem denizli'nin soğukkanlılığı ve doğru karar verme mekanizmasına sahip olması...bu arada pek bilmiyorum ama bu haber1903 sitesi yönetim yanlısı galiba, bu tür bir tüyo saçmalığı başka yerden çıkmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | rosickiy mi acaba
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |