![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başkan suratına küfür edildiğinde bile alkışlayabilecek yüzsüzlüğe sahip birisi bu nedenle maçlara gitmemek sadece takıma kesilen bir ceza olur. Olayı gurur meselesi yaptı seçimden önce bırakmayacak görevi bizim amacımız yeniden aday olmamasına yönelik olmalı artık o nedenle her maç protestoya devam diyorum ben. Takıma destek yönetime protesto. Ocak ay'ına kadar her maç yapılacak protesto belkı bu gururunu da kırar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Oy verecek kişiler umarım şunu unutmazlar. "Bu adam bir 3 - 5 yıl daha Beşiktaşımın başında kalırsa, kulüp borçtan batar." Ve umarım bunu düşünerek Demirören' e oy vermezler... Futbolcu Ernst gibi olacak, ilk maçından beri 7- 10 seviyesinde. Yönetim Seba gibi kulübe plaza dikmesini bilecek.!!! Maalesef, Demirören yönetimiyle başarı ancak hayal. Veya işte 10 yılda bir en kısır lig dönemi geçer, belki tekrar mucize ile şampiyon oluruz... Yazık, şu asil taraftara işkence çektiriyorlar. Çifte kupa yokken daha mutluydum vallahi lol.. ![]() Başkan gerçekten yüzsüz, taraftar ana avrat küfür etmeden protesto ediyor, o ise eşiyle el çırparak resmen taraftarı "Ti" ye alıyor. Eh sanırım yakında o hak ettiği ağır küfürleri işitecek. Nasıl bir insan anlayamadım gitti...
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. Konu Strike EagLe tarafından (09-10-2009 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kongrede muhalefet çok güçlü bir yönetim kadrosuyla karşısına çıkarsa o zaman baltayı taşa vurur Yıldırım Demirören.Anlayacağınız iş muhalefette bitiyor.Ne kadar tepki verilirse verilsin istifa etmez, önünde kongre var.Maçlarda protesto olmalıdır ama bu 90 dakika boyunca devam etmemelidir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | taraftarız bız cekerız cefaaaa yıldırım baskan bızı bırakmaaaaaaaaaa
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konudaki düşüncemizde,isteğimizde hemen hemen aynı zaten birçoğumuzun.. Tekrardan seçilirse, tepkimiz ancak maçlarda yönetimi protesto etmeye devam etmek olacaktır.(Her ne kadar karşımızda yüzüne tükürdüğünde,yarabbi şükür diyen bir yönetim varsa da) Elden başka bir şey gelir mi? Gelirse söyleyin.. Onun dışında yapabileceğimiz çok şey olmaz.. Beşiktaşımızın nereye gittiğini izlemekten başka..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Demirören bitti , son günlerini yaşıyor ... Büyük başkan yolu gösterdi , taşın altına elini koydu ... artık Demirören ne yaparsa yapsın. Hikmet ÇEtin başkan olacak da yönetimde kimler olacak ? İnşallah büyük isimlerle Beşiktaş eski önünde ceket iliklenen günleribe geri dönecektir...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Tekrar Demiroren secilirse, kongre uyelerinin Besiktasli oldugundan suphe ederim !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |