![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla ne yalan söyliyim yıkılırım çünkü olmaz beşiktaş demirörenle hiç bir zaman olmaz yönetemiyor yapamaıyor batırıyor borca sokuyor herşeyin tersi oluyor adam gibi birine bıraksın beşiktaşlıysa eğerki seçilirse ne yapıcaz adam seçilmiş sonuna kadar destek vericezz sonuçta olmuş artık yeni seçilmiş bir başkanın istifa etmesi sözkonusu bile değil
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla yönetim kurulundaki isimlere göre tepki değişebilir belli olmaz. Etrafına düzgün adamlar toplarsa devam edebilir bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben ;Ocak'ta Demirören in gideceğini düşünüyorum,gitmesi gerektiğine de inanıyorum..ama,aday olur da kalır sa ;hiçbir şeyin genel kurulun üzerinde olmayacağına da inanıyorum..Burası Patagonya değil..kanunla yönetilen bir ülke dir ve bu ülkenin kurumları da belli kanunlara ve tüzüklere tabidir..."Ben genel kurul falan tanımam,benim dediğim olmalı " demek Beşiktaş geleneklerinde olmayan bir davranıştır
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (11-10-2009 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |