![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar lütfen ırkçılık yapmayalım bize yakışmaz bizim için insan insandır ırkı dili dini fark etmez . Benayun mu öldürdü arapları hayret bişey Türkmenleri özkardeşlerinizi öldürenlere sesiniz çıkmıyor 1.dünya savaşında ingilizle bir olup osmanlıyı sırtından vuran araplarla kapışıyo diye yahudilere düşman oluyorsunuz hakkaten hayret . neyse şimdi siyaset derler ceza alırız çenemi kapatayım ben . Geçen gün Türkmen kardeşlerimize destek için konu açtım siyaset dediler çöpe attılar yazıklar olsun neyse kapattım çenemi . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şimdi ya arap senki yemen de atamı sattın 300 bin şehidin ahı nerede sandın ehvamlık tek yıkıntı günahsız ecdadın kıyılarında vicdan ateşlere bağlı . . . Ben de bu konuda yapılan ırkçılığa karşıyım..Benayoun İsrailli, Yahudi diye onu dışlamak mantıklı değil..Siyasi ideolojiler için gerçekleştirilen katliyamlarla, toplumsal olaylarla o milletin vatandaşlarını değerlendirmek yanlış olur.. Benayoun kaliteli bir oyuncu..Beşiktaş'a gelirse faydalı olacağı tartışılmaz..Ben taraftarlar tarafından dışlanacağına da, onlardan tepki alacağına da ihtimal vermiyorum açıkcası..Bizim taraftarlar bilinçlidir..
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |