![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | biz yıldız futbolcuyu mu seviyoruz yoksa Beşiktaşımızı mı?
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hay azına sağlık yaa yıldız futbolcu almak önemli değil bu arada yıldız futbolcu yetiştiriyoruz farkında değilsiniz bobo yıldız topçu mesela eksik yönleri olsada.. kaça aldık kaça satıcaz bunu konuşmuyosunuz ama tabiki hatalar yapıldı ama destek her zaman başarı getirir birlik beraberlik olmadan hiçbişeyin altından kalkamayız birazcık mantıklı olunn hanii başka aday olsa tamam dicem adayda yok kendi kendinize gelin güvey oluyosunuz hemen istifa etsin doğruları yapmaya başlamışken (bana göre) istifa etsin diyosunuz biraz sabredin şimdi bu adam yıldız oyuncu getirirse ne olacak ayıp yanii beşiktaşın başkanı demirören saygı duyup desteklememiz gerekiyor ama başka adam akıllı biri çıksın bnde istemem ama çıkmıyor bizede desteklemek kalıyor yanii
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Tabiiki Besiktasimizi seviyoruz ama sevmek baska tuttugun takimin basarili olmasini istemek baska zaten olsada olmasada gonullerimizdeki yeri bambaska o ayri ama birde prestij,basari=para bu tarafdan bakdigimizda bazi eksiklerimizin oldugu (oyuncu transferi,yonetim,pazarlama) asikar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | haklısın | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |