![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen kardeşim , bu yapılan ırkçılıktır insanlık suçu dur bu ırkçığı yapan arkadaşların benim nezdimde israil yönetiminden farkı yoktur hepsini kınıyorum . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Benayoun İsrailli diye rahatsız olmaksa konu, biraz daha rahatsız edeyim. Çek Cumhuriyeti,Şili ve Arjantin sözde ermeni soykırımını kabul etmiştir, Tello-Delgado-Zapo-Sivok-Holosko rahatsız ediyor mu? Renklerimiz Balkanları kaybettiğimiz için siyaha döndü, Lucescu'yu Pancu'yu da silelim mi Rumen olduklarından dolayı? Tarih boyunca topraklarımızda hep İngiliz oyunları döndü(halen dönmekte) Gordon Milne'yi, Ferdinand'ı lanetle mi analım? Giunti'yi, Giuseppe Meazza'yı haçlı seferleriyle yargılayalım mı? Biz Beşiktaşız biz de ırkçılık yok,bayrak ülkesi sevgisi vardır.Konumuz futboldur, Benayoun çok iyi ve kendini kanıtlamış bir oyuncudur, umarım gelir biz de O'nu bağrımıza basarız.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | O parayla daha uzun vadeli topçular alınabilir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | israilli olması sorun değil bence ama bob nun gönderilmesini bende istiyorum ama bu adam bobo dan daha iyi değil bence. bence gudjohnsen veya carew alınsa çok iyi olurdu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | harika olur gelmesi sol kanat bu adam bobo ile bi alakası yok.cok zor ama almamız ,parayı versek adam gelirmi bilmiyorum sonucta tsl cok tercih edilen bi lig değil eğer alamazsak o tarz oynayan mark gonzaleze yönelmeliler hem genc hemde benayun kadar olmasada cok iyi oyuncu tello içe daha yatkın bi oyuncu ve 4 3 3 e göre o bölgeye oyuncu şart elimizde gercek bi kanat oyuncusu olursa cok sevinicem | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benayoun gelsin bi helallik istiym ya ![]() ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |