![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Meslektasima yoneltilen haksiz elestirilerden dolayi aleyhine konusanlari kiniyorum. Kendisini yakinen tanirim, mesleginde basarili ayrica cok karakterli dogru duzgun bir adamdir. Bilmeden konusmamak gerekir.
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa | ||
| | |
| | #2 | |||||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Haberi objektif olarak bi okuyun.Okumadan yorum yazıyosunuz ya da haberin açıkça anlattığını anlamak istemiyorsunuz.Ben Zan'ın karakteri için görüşümü söyledim.Görüşüm değişmez.Ancak geçen yıl optur varken adam durmadan sakatlanıyodu.Bu sene ise doktor değişti ve sakatlanma ortadan kalktı.Bu olayda gökhan artniyetli de olabilir.Ama ben bu okuduğumdan anladığım gökhanın doğru söylediğidir.Bu kadar net.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |