![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başka bir söze gerek yok...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hiç adil değil ![]() ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kenan Öner Bobo'ya gelen teklifler var, eğer anlaşırsak satar onun yerine de Saha'yı alırız gibi bir şey demem mişmiydi...Bence Bobo'yu satmayı düşünüyor bizimkiler, hatta sezon ortasında bile bu fikir vardı kafalarında, Denizli'nin de Bobo'yu tuttuğunu sanmıyorum zaten..Ama bizimkiler ağırdan alıyor bu sefer, hemen satmıyorlar, istedikleri bonservise satmak için uğraşıyorlar işte, doğrusu da bu kesinlikle...Eğer dediği gibi Bobo'yu gerçekten de satmazlarsa seneye Bobo'dan yararlanabileceğimizi düşünmüyorum açıkçası.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ciddi bir teklif gelmediği sürece satmak saçmalıktır. Bobo satılmadan yabancı transfer yapılması hayal ürünüdür | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo değil de delgado satılabilirse bir sol açık alınırsa gayet iyi olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bobo'yu basında söylendiği gibi 6-7 milyon eurolara satmak pek de akıllıca bir iş olmsa gerek, bir kaç maçlık başarılı şampiyonlar ligi maçıyla fiyatını çok üzerilere çekebilecek yapıda bir oyuncu, ayrıca beşiktaş'taki katkısını sadece gol endeksli düşünmemek gerekir, yapabildiği çok etkinlik var hücumda, zaten denizli'nin oyun şablonunda çok hücumcuyla oynadığımızdan dolayı oyuncular ve dolayısıyla görevleri stabilize olmuyor, değişkenlik gösteriyor, bu da hücumdaki oyuncular arasındaki atılan gol sayısını dengeye getiriyor, zaten incelenirse bobo-holosko-nobre-tello-delgado grubunun attıkları gol sayıları birbirine çok yakın, bir grup akıllı da çıkıp yok baros şu kadar attı, yok şu bu kadar attı, tamam attı da onun yanında oynayan nonda-ümit karan ne kadar attı, bunları da hesaba katmak gerekir, bir oyuncunun 30 gol atıp diğerlerinin durması da ne kadar doğrudur o da ayrı bir tartışma konusu...sonuç olarak bobo'nun beklenilenden az gol atması oyun şablonunun bir eseridir ve astronomik bir teklif dışında satılmak istenmesi bana göre mantıksızlıktır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | zaten demirören de adı geçen fiyatlar komik diyor bu paraya satmıcağını belirtiyor bobo kalırsada sevinirim gidersede üzülmem iyi oyuncu alınır diye nihatla hücum gücü yükseldi o yüzden kalırsa sorun olmaz ayrıca iyi bir futbolcumuz bobo
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |