![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bu sezon da herkes bizi konuşacak ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer Sakatlığı Yoksa nihatın tamamen geçmişse türkiye ve avrupada bizi ucurur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nihat en sönük oynadığı maçlarda bile standart bir katkı sağlamıştır oynadığı takımlarda, tek yönlü bir oyuncu değil, hücum bazında katklıları çok yönlü, gelmesi durumunda faydalı olabileceği zamanların sınırında geldi, 3 yıl sonra gelseydi kısa süreli katkı alabilirdik ama ikna edillerek takıma kazandırılması çok iyi oldu...bobo'nun satılması fikrine de nedense bir türlü akıl sır erdiremiyorum, yıllar geçtikçe gelişen ve daha da gelişecek olan bir oyuncu, bir santrfor değerlendirilirken tek yönlü bakmamak gerekir, bobo mücadelecei yapısı, dripling yapabilmesi, top saklaması, fiziksel yapıs gibi özellikleri ve de en önemlisi henüz futbol kariyerinin ilk yarısında olmasıyla astronomik bir teklif gelmedikçe kesinlikle satılmaması gereken bir oyuncu, bu miktar da öyle bahsi geçtiği gibi 6-7 milyon eurolar seviyesinde olmamalı, şampiyonlar ligindeki 3-4 maçlık iyi oyunyla bobo'yu çok rahatlıkla 15 milyon euroluk minumum değer belirleyebilirsiniz, bunların satratejik planını yi yapmak gerekir ki demireören'in genel anlamda eleştirmeme rağmen dünkü basın toplantısındaki bobo'yla alakalı sözlerini takdir ettim...holosko-bobo-kahveci üçlemesi kulağa hiç de fena gelmiyor, üçü de hırslı, üçü de koşan, üçü de rakibin dengesini bozan oyuncular, "türkiye'deki en iyi üçlü olacak" sözüne kim karşı çıkabilir ki, tüm bunlar dururken bobo'yu gönderip hem de yaklaşık aynı maliyetle futbol kariyerinin son yıllarını yaşayan bir oyuncuyla amcera yaşamamıza ne gerek olduğunu birisi çıkıp anlatırsa sevinirm... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yuvana hoşgeldin yeni KAPTAN... Senin bu takımda ki beşiktaşlılığınla ve gençlere katacaklarınla çok iyi işler gerrçekleştireceğine sonuna dek inanıyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |