![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
maçın son dakikalarına doğru 88 89. dakikalar gibi trübünlerde yeter yıldırım demiroren dıye sankı tezaruhat duydum banamı oyle geldı yoksa bu dogrumudu yanlıs duyduysam konuyu modlar sılsın dogruysa halımıze bakın bursa taraftarlarının agırlıklı oldugu trubunlerde vs. ne durumdayız yani
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende maçı ızlıyorum ıste dogru mu duyuyorum fln sasırdım yanımdakıne sordum oda evet dogru dedı ne hallere dustuk alay edıyolar resmen
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yeşil - beyaz giyinmişler... Maçın 6. dakikasında Ankaragücü diye bağırıyorlar... Bursaspor diye tempo tutuyorlar... Yetmiyor maçın sonuna doğru "Yıldırım Demirören Yeter" diyerek son noktayı koyuyorlar... Ne istediklerine karar veremiyorlar... Canlı yayınlanan bir karşılaşmayı fırsat bilerek, kendilerini ön plana çıkartıyorlar... Belki onların Milli Takımı yeşil-beyaz olabilir, fakat bizim Milli Takımımız kırmızı-beyaz... FATİH KAYA / HÜRRİYET olay dogru sanırım bı sıtede bunu buldum
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
okadar dengesiz bir taraftar grubu işde bursa taraftarı.. at gözlüğüyle izlerler maçları.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biz müstehak bunlar
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |