![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hem bir mac ile oyuncumu yorumlanir hadi onu gecdim kötü oldugu maci sayiyorsun iyi oldugu macida saysana hele ilk haftalar cok iyidi bir metalist maci yüzünden adami harcadiniz düsüniyorumda bu takimda cristiano ronaldo olsa 1mac kötü oyniyor diye onuda harcarsiniz..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
katılıyorum.Hiç hesap soranda yok.4,5 milyon eu ver adama bir sene sonra bedavaya yada sıradan bir takıma 200-300 bine kirala.sonrada vandallar çıkıp desin ki ''hem yönetimden transfer istiyosunuz hemde kim gönderilmek istense itiraz ediyosunuz söylermisiniz nasıl transfer yapılacak'' Buyur burdan yak.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |