![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Olması gereken buydu.Tebrikler mustafa denizli.Bana göre en doğrusunu yaptı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tartsılcak bır konu deıl bnce | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 0oo0oo Matias Delgado00ooo0ooo Medyanin gazina gelmeyin Delgado gibi futbolcu mi var!! Seneye sakatlik yasamazsa Besiktasi ucurur!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kimse kusura bakmasın ama milliyetçiyim bu konuda kaldıki Delgoda ve Nobre nin performnaslarını İbrahim Toraman ile mukayese edersek açık ara Toraman ın kaptanlığı hak ettiğini görürüz,geçen sezonki İbo'ların kavga olayından sonra yönetimce kaptanlıkları alınan iki kafadarın yerine kaptanlık verilen yabancılara aslında takım içinde bir gözdağı vermekti amaç!yabancılar içinde verimden bahsedersek o zamanda hak eden tek kelime ile R.Tello dur.Sonuç olarak ben Beşiktaşın kaptanının Türk olmasından yanayım ne derseniz deyin Arjantin,Brezilya devşirmeli Türk zamanında bana gol atan,sahtekarlığına demediğimiz,etmediğimiz küfür kalmayan Nobre ne kadar çabuk unutuldu geçmiş...kendimize gelelim açıkcası M.Denizli nin bu tutumunu anlamak mümkün değil tabiki Nihat olmayacak kaptan.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dil bakımından bir sorun olmuyorsa kime verilirse verilsin yakışır zaten...Toromana verilirsede aynı görev yapılacak..Delgadoya verilirsede...Sonuçta hepsi bizim oyuncumuzdur.Ayrım yapmak hoş olmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yandik ya bi sezon daha delgadoyu cek ama yönetim ne yapsin adami isteyen yok sözlesmesini fesde edemeyiz kaldi basimiza iste
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |