![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Tugay rakipleri değerlendirdi Ada'daki gururumuz Tugay Kerimoğlu, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'ndaki rakiplerini değerlendirdi. "Her iki takıma da başarılar diliyorum" diyerek sözlerine başlayan Tugay, gönlünden geçenin Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gruptan çıkmaları olduğunu belirtirken, takımlarımızın gözden kaçırmaması gereken şeyin, takım disiplininden kopmamaları olduğunu sözlerine ekledi. "TOTHENHAM DİSİPLİNDEN KOPMUYOR" Beşiktaş'ın İnönü Stadı'nda ağırlayacağı Tottenham'ın, iyi transferlerle, sezona iyi bir giriş yaptığını anlatan Tugay, Tottenham'ın maç boyunca disiplinden kopmayan yapısını öne çıkarırken, takım kadrosundaki futbolcuların da maç içerisindeki hırslı oyunlarına dikkat çekti. "FENERBAHÇE MAÇIN BAŞINDA SAĞLAM DURMALI" Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Newcastle United'ın seyircisiyle bütünleşen bir takım olduğunu ve bu karşılaşmada hemen sonuca gitmek istemelerinin Fenerbahçe açısından değerlendirilebilecek bir fırsat olduğunu belirten Tugay, Fenerbahçe'nin maçın başında rakibinin baskısını berataraf etmesi gerekeceğini belirtti. "SÖZLEŞMEM BU SENE BİTİYOR" Sezon sonunda takımıyla sözleşmesinin biteceğini belirten Tugay, sezon bitmeden geleceği ile ilgili bir karar vermeyeceğini ancak 7 senedir Ada'da bulunduğunu ve Souness ile çalıştığı süre boyunca da futbolun yönetim kısmı ile ilgili ciddi bir tecrübe edindiğini belirterek, teknik adamlığa sıcak baktığını ifade etti. "UZUN ZAMAN OLDU" Tugay, "Resmi veya özel bir maçta Milli formaya veda etmek ister misin?" şeklindeki soruya, "Milli Takımda oynamayalı uzun zaman oldu. Ben kimseden bir şey bekleyen bir insan olmadım. Her zaman doğru olduğunu düşündüğüm kararlar verdim ve bunun semeresini de burada alıyorum. Ben tabii ki seve seve böyle birşey isterim ama olmuyorsa da benim için çok büyük bir problem değil" dedi
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #63 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | LEVERKUSEN DİŞLİ RAKİP!.. 03f_write_month(10) Ekim 2006 15:01 ![]() Alman Ligi Bundesliga'nın önemli ekiplerinden biri Leverkusen. Özellikle Daum döneminde yaşadığı büyük çıkışın ardından Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı final oynama başarısını dahi göstermiş, avrupa kupalarında oldukça deneyimli bir takım. Almanların Bayern Münih'ten sonra Avrupa kupalarındaki en istikrarlı ekibi görüntüsündeki panzerler, bu sezon lige pekte iyi başlamadı. Özellikle deplasmanda oldukça başarısız sonuçlara imza atan Leverkusen, evinde ise bir o kadar başarılı. Çok gol atıp çok gol yemesiyle dikkat çeken Alman temsilcisinin en önemli gol silahlarından biri olan Berbatov, sezon başında Tottenham'a gitti. Beşiktaş'ın grubu hiç şüphe yokki Berbatov açısından da enteresan bir grup olacak.. Leverkusen UEFA Kupası'nda gruplara gelirken İsviçre'nin Sion takımını evinde 3-1 mağlup etmeyi başardı. Deplasmanda rakibi ile golsüz berabere kalan Almanlar gruplara kalmayı başardı. Takımın kalesini penaltıdan attığı gollerle de hafızalara kazınan tecrübeli bir isim, Butt koruyor. Rakiplere çok pozisyon vermesi ile eleştirilen savunması ise Brezilya Milli takımının iki stoperinden oluşuyor.. Juan ve Roque Junior'a yine Brezilyalı yıldız Athirson eşlik ederken, savunmadaki bir diğer isim ise Fransız Madouni.. Orta alanda bir çok yıldıza sahip Leverkusen'in en önemli ismi hiç şüphe yokki Karsten Ramelow. Ramelow'un yanı sıra etkili frikikleri ile tanınan Bernd Schneider, Marko Babic ve Türk futbolseverlerin İsviçre ile oynadığımız maçlardan yakından tanıdığı Barnetta takımın etkili isimleri.. Bulgar Berbatov'u kaybeden Leverkusen'in hücum hattı ise hiçte yabana atılır cinsten değil.. Bosna'lı golcü Sergej Barbarez, Ukraynalı Andriy Voronin ve Çek Michal Papadopulos dikkat edilmesi gereken tehlikeli gol ayakları.. MARATON.COM.TR ÖZEL
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Almanyada anket yapılsa almandan fazla turk çıkar (gayri resmi olarak ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Belçikalılar Beşiktaş'tan çekiniyor UEFA Kupası kura çekiminde Beşiktaş'ın yer aldığı (B) Grubu'nda bulunan Club Brugge'nin Menajeri Marc Degrijse, Beşiktaş maçını en zor mücadele olarak değerlendirdi. Degrijse, yaptığı açıklamada, çok zor bir gruba düştüklerini, 8 grup içinde 2. en zor grupta yer aldıklarını belirterek, şunları söyledi: ''En zor karşılaşmamızı deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağız. Türk futbolunu ve ateşli seyircilerini biliyoruz. İşimiz zor, kendimiz için en iyisini yapmaya çalışacağız.'' Brugge Teknik Direktörü Emilio Ferrera ise ''Şanslar herkes için eşit, her şey olabilir. Futbolda hiç bir şey belli olmaz'' açıklamasında bulundu. Brugge takımının oyuncularından Clement de ''Şampiyonlar ligi gibi bir gruba düştük. Buna şansızlık derim. Elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş'la oynamak çok zor. Galatasaray'ı hala unutamıyorum. Bizim için çok zor geçti. Yine zor olacak'' diye konuştu
![]() |
![]() | #66 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bildiğimiz izlediğimiz takım olması avantaj cok sakin futbol oynuyolar ayağa top yapıyolar tigananın kolay çözebileceğine inanıyorum ama önce kendi takımını çözmeli ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herturlu falan yenemeyiz bunlarin bir oyuncusu var ismi Bosko Balaban bu adam gununde oldumu bizim defansi ezer gecer. performanslari futbol olarak su ana kadar kötu. zaten kisisel becerileri ile 5 galibiyet aldilar. Bosko Balaban oyunda olmassa yenme sansimiz daha yuksek insallah kazaniriz | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |