![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabata'nın Son İki Maçtaki performansının yükselmesinin nedeni çift ön liberonun önünde forvet arkası olarak oynatılmasıdır . böyle oynatıldığı sürece tabata çok faydalı olacaktır | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tabata bunları yapacak, yapmalı da...Son iki karşılaşmayı çokta kaale almıyorum ama ben, rakiplerin hali ortada...Tabata'yı bu 1 ay içerisinde oynayacağımız maçlarda daha iyi gözlemleriz bence...Bu maçlarda da performansını arttırarak devam ederse tamamdır, taraftarın güvenini kazanır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çıksın ve Wolsfburg maçında, Avrupa Arenasında kendini göstersin. Denizli'yi, Kasımpaşa'yı yenmeyini dövüyorlar. Bizim bunlara fark atmamız gerekirken son dakikalarda (yıldardır aynı senaryoyu sergilediğimiz) ter akıtma, gerilim dolu dakikaların bitmesini bekliyoruz. Rahat rahat maç kazanamıyoruz.. Bir yönetim bu kadarmı uğursuz olur... Veya bir yönetimin milyon euro'ları savurarak getirttiği futbolcular bu kadarmı ruhsuz olur... Nerde 1990-2003 arası yılı BEŞİKTAŞ'ım nerde... Nerde rakibi döven, ezen, parçalayan, öldüren, daha bir hafta öncesinden rakibi bu hafta 3'leriz, 5'leriz diyip taraftara söylediğini doğrulayan takım nerde... Yeter Demirören Yeter...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | fizik olarak çok yetersiz..ortasahada çok top kaybediyor..hala pozisyonlarda heycanlı gözüküyor..üstelik denizli ve k.paşa maçlarında kaybettiği toplarla kalemizde çok pozisyon gördük..gerçekçi olalım arkadaşlar bu adam bırak 8 milyon euroyu 1 e alsan bile beşiktaşımızın futbolcusu değil ama madem şu an o formayı giyiyor kesinlikle desteklenmeli..taraftarda paraya yazık edermi etmezmi diye tartıştı ama şuana kadar tabataya en ufak tepki bile vermedi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya Kasimpasa ve Denizlispora iyi oynadi diye mi utandirdi bizi?? 8 milyon avro verdimiz adam bizi Wolfsburg macinda kurtarsinda bakalim!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | alihantalaşçı yı banlayanın elleri dert görmesin! forumda gereksiz yere polemik yaratıp anlamsız tartışmaların içine giriyordu!2 kötü takım karşısında iyi oynadı diye büyük topçu ilan etti. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu hareketleri asistleri golleri fenev, gs, avrupa maclarinda da görmek istiyoruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yani niye anlaşılmak istenmiyor ki; Tabata cok kötü adam demiyoruz sadece bizim yükümüzü kaldırabilecek kapasitede değil Delgado da değil al birini vur ötekine, gitsinler Bursada Antepde ankaaragücüne orada ancak işte 3 buyukler ile yaptıkları macta tek atımlık mermilerini harcayan adamlar gibi oynasınlar.. bide kalkıp 8 milyon eura ya yazık bide utandırmışlar mış mış felan ben utanmadım hala da söylediğimin arkasındayım,delgado da tabata da serdar özkanda bizim takımda işleri yok olamazada beraberinde denizli,erhan güven(aydına hala üzülüyorum) ve ibrahim kaş ı da alıp gönderelim, | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu macta tabata 2 asist yapti diyenle sabaha kadar konusabiliriz bence futboldan zerre anlayan adam bile ilk goldeki pasa asist demez bu ne ya nebicim istatistik tutuluyor boyle tabata bos yakaladigi pozisyonda arkadaki nihata topu cikarsaydi asist oydu iste ilk gol tamamen nihatindir ne asisti
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |