![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ayrica c.ronaldoda serefsizin teki besiktasta oynamasini kim istemez aranizda batuhan bari simarik serefsizlikten iyidir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yalan haber boyali medya besiktasi yiprtmaya calisiyor inanmayin ya oooff
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Batuhan gibi bir yetenek harcanmaya çalışılıyor. Adam deli dolu ama iyi futbolcu. İstatistikleride bunu gösteriyor. Mental yönden gelişmesi gerek ama buna rağmen çok çok iyi işler yapar. Nouma'yı unuttunuz galiba yada İlhan Mansız'ı. Beşiktaş için sahada verdikleri mücadeleyi hatırlarız, deli dolu olmalarını hatırlarız ama hepsinin özel hayatı kötü idi. Batuhan'ın iyi futbolcu olması için Fenerbahçe yada Galatasaray'a transfer olması gerek yada Porto ya mı? Bugün Batuhan satılık deseniz kapıyı çalacak 30 dan fazla kulüp olur, biz ise bu çocuğun değerini bilmiyoruz. Adam olmazmış, bırakalım gitsinmiş? Boş lafın önde gideni... Bu oyuncu çok değerli bir oyuncudur. Geçen sene Dünya da gelecek vaad eden 3 oyuncudan birisi olarak gösterildi. Türkiye Süper Liginde adam Eskişehir gibi bir takımda yarım sezon oynadı. Orda da 2 maç kadro dışı idi, yaptıkları ortada. Bugün Bursa da olsa, G. Antepte olsa 10 milyon € para istenecek adamın kıymetini bizim ulemalar bilmiyor. Batuhan gibi değerler kazanılmalıdır. Bu oyuncu bu sene Beşiktaş ta oynasa en az 10 gol atar (sakatlık olmazsa), sağlam bir ortasaha ile bu sayı 20 nin üstüne çıkar. Sercan'ın 6-7 milyon € ettiği yerde Batuhan'ın ederi 10 milyon € dur. 18 yaşındaki bir oyuncudan bahsediyoruz. Batuhan Beşiktaş alt yapısının ürünüdür. Senelerdir Beşiktaştadır. Böyle oyuncuları kaybetmememiz gerekir. Bu sene Batuhan bu takımda kalmalı. Konu shawnodese tarafından (30-06-2009 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | türkiyenn gelecekteki en iyi forveti olcak,kaybetmemek lazım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | elimizde çok fazla forvet olması ve açıkçası m.denizli'nin elinde bomba tutmak istememesi nedeniyle batuhan kiralanıyor ki kiralanması onun için de iyi olur. elimizdeki pek çok genci maalesef harcadık ama batuhanı kazanmalıyız (umarım bunu kendisi de ister zira şımarmaya bu kadar meyilli çok az adam vardır) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bravo dostum. Güzel yazmışsın. Ben de ekleme yapayım naçizane.. Batuhan, Beşiktaş tarihinin içinde altın harflerle anılacak bir değerimizdir. Günümüz futbol dünyasındaonun gibi yeteneklerin yetişmesi son derece zor görünürken ve onun eline su dökemeyecek tiplerin ( Sercan. nobre guiza vb. ) uçuk rakamlarla gündeme getirildiği bir ortamda batuhan'a yapılan bu iğrenç muameleyi protesto ediyorum. Bunca yıldır " Marco Van Basten " gibi bir golcü görmedim daha. Bizim Batuhan ise iddia ediyorum ki Van Basten'den bile kaliteli bir golcü. Ama daha da önemlisi, bu çocuk anadan doğma Beşiktaşlı. ( Babası ve ailesi yakın dostumuzdur ve ailece BJK lıdır ) Böyle bir yeteneğe sırt çevirmek Beşiktaşımızı satmak ve ona ihanet etmekle eş değerdir.. Batuhan bir an önce takıma monte edilmeli hem Beşiktaşımız ve hem deUlusal takımımızın geleceği aydınlatılmalıdır..!! saygılar sevgiler | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Batuhan çok değerli bir oyuncudur. Batuhan bizim geleceğimizdir. Bunun farkında olan beşiktaş düşmanı olan medya, Batuhanı Beşiktaştan koparmaya çalışmaktadır. Batuhanın bizde olduğunu çekemeyenler, kıskanmaktadırlar, çatlamaktadırlar. Bu tezgahlara düşmemek lazım. "Seneye ben güçlenerek geleceğim, ama, bakalım sen burada olacak mısın?" demek hangi oyuncunun haddine? Batuhanın ağzından bu laflar çıkmamıştır, çıkmaz da... Söylese söylese "Seneye ben güçlenerek gelirim ama, ya siz burada olmazsanız?" demiştir. Lafları ....ından anlayan medya, ilk yazdığımdaki gibi kaleme almıştır. Bu gibi çarpıtılmış ifadeler ile futbolcuya antipati kazandırılmaya çalışılmaktadır. Camia olarak bu oyunlara gelmememiz lazım, Batuhana sahip çıkmamız lazım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |