![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar uzun adam çare değil..öenmli olan sıçrama, topa iyi ,isabetli kafa vurabilme,timing ini iyi ayarlama , pozisyon alma gibi unsurlarda biter..Ferrarinin 1.83 lük boyuyla, 1.92lik Gökhan dan çok daha iyi hava hakimiyetinin olduğunu göreceksiniz.. Mesela Klose bana göre avrupanın hatta belkide dünyanın en iyi topa çıkan oyuncusu..müthiş bir sıçrama yeteneği,timingi,pozisyon bilgisi,sert ve isabetli kafa vuruşları var..çokta uzun değil boyu 1.84-1.85cm..Aynı takımda birde Toni var boyu 1.96 ama kafa nasıl vurulur haberi yok,dağlara taşlara vuruyo topu..o boyla çok daha fazla gol atmalı ama adamda kafa vurma yeteneği yok sadece boyla idare ediyo..yani iş boyda değil, iş topa nasıl kafa vurulur orda.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | drogba ile crouch'u hava topunda tutabilecek stoper kaç tane var dünyada?? bence yok denecek kadar az.. | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | niye öyle diyosun lugano drogbayı gayet güzel tutmuştu
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o maçları izlemedim ama 1 veya 2 maçla değerlendirmek yanlış olur..luganonun drogbayı tutabileceğini sanmıyorum..ayrıca drogba zaten sırtı dönük oyunu iyi becerir,hava toplarında aman aman bir yeteneği ve etkinliği yoktur.. | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | vallaha lugano gayette başarlıydı ayrıca ben ferrari tutamaz demiyorum ama papa guaye gibi kalıplı ayağı yere sağlam basan hava hakimiyeti üstdüzey biri olsa gözüm hiç arkada kalmaz.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen Ferrariyi izlememişsin sanırım kardeşim..korakor,omuz omuza mücadele girer,fiziği kullanmayı bilen bir adamdır..rahat ol bence bu konuda.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |