![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ibo Güzel Analiz Yapmıs.. Dediği gibi Ofansif Ortasaha Lazim , Serdar Özkan Sağ Kanatta zaten Çaba göstermeye calısıyor fakat gösteremiyor. Onu cıkarıp onun yerine bir Ofansif Ortasaha Güzel olur
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | fink yerine dedigim uc adamdan birisini alsaydik boyle bir sorunumuz olmazdi rahatliklada 4 4 2 oynayabilirdik simplicio gibi bi adami takimimiza katmaliydik bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Buonanotte .. super olurdu yaw.. ama Assulin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | delgadoyla yollar ayrılmalı ne kadar sevsem de top oynadığı yok adamın.mesela şampiyonlukta kimin hakkı var deyince bikaç kişiyi gözün kapalı sayarsın ama delgado aklına gelmez bile.ibrahim akından sonra şans verilipte boşa harcayan bi oyuncu gerci yabancı olmasaydı sonu i.akın dan farklı olmazdı...yerlilerden sezer iyi bir transfer olur.ben ankarasporlu(transfer oldu mu bilmiyorum) MEHMET ÇAKIR ı da çok beğeniyorum Beşiktaş ı kaldırabilecek yetenek ve kapasitede...nihat ve yusuf halleder evet ama herhangi bi sakatlık veya cezalı durumlarında ne olacak ? serdar özkana mı kalacağız...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |