![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
olayı da şahsileştirmeyelim. başka da bi cevabım yok sana. Konu mecerkn tarafından (04-07-2009 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bnm yorumum zaten başkana tüpçü diyelim olayı falan değildi ben eziklere nolyo gbisinden bişey söylemiştim.daha insanlarla dalga geçmeyi bile bilmiolar ne oldum delileri ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
ki zaten olaya da belki söle bakmak lazım. demirören ailesi o sattıkları tüplerle trilyonlar yapıp besiktasın basına gectiler. hatta kulübü de kendilerine 50 trilyon borclandırdılar. e tabi besiktas baskanı olunca da hukuk işlemiyor. kulübü kendine borclandırıp secimlerde haksız rekabet ortamı oluşturmak bi suc teşkil etmiyor ülkemizde. ama yine de ben yıldırım demirörenin beşiktaşlılığına tek kelime söz etmem. denizli gelince de gördük ki etrafına dogru insanlar alınca bişeyler yapabiliyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Burası Beşiktaş forumu kardeşim kıraathane değil burada Beşiktaş başkanı hakkında konuşurken herkez dikkatli konuşmak mecburiyetinde kimse Beşiktaş başkanına hakaret edemez . Sevmeye bilirsiniz , eleştirebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız çünkü O Beşiktaş kulübünün Başkanı dır doyısı ile edilen veya edilecek hakaret saygısızlık Beşiktaşa olur . Bunun bilincinde olalım konuşurken yazarken dikkatli olalım yeter . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
nese uzatmaya gerek yok. bi sorun da gözükmüyo ortada zaten. başkan hakkındaki düşüncelerimi de hemen yukarıya yazdım. saygılar.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya biz ne desek zaten medya bi kılıf buluyo aleyhimize haber olarak yapıo tüpçü desekte demesekde onlar ilgilencek başka bişey bulurlar.üskdarda oturuyoken her maç çıkışında o ezikleri görüyodum alemdar'ım başkanım diye bağıryolardı.ne olduğunu itiraf ediyolardı bi bakıma..o yzdn kendilerine artık dev aynasında bakmaktan vazgeçip azizenn yada polatın ne olduğuna baksınlar.. bnce artık neyin yanlış neyin doğru olduğunu bırakıp medyaya laf koymaya başlamalıyız ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Burada bu kadar tartışmaya değecek bir konu olduğunu düşünmüyorum, saygı yoktan var olmaz saygı hakedilir ve kazanılır.başkanın saygıyı haketmediğini düşünüyorsak dahi bunu yazıya dökmenin yeri burası değildir.eleştrilerde dojazında ve seviyeli olduğu sürecede kimsenin buna itirazı olacağınıda zannetmiyorum. herkese saygılar ...
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler Ahmet,sana katılıyorum.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |