04-07-2009, 16:22
|
#10 |
Banned
| Alıntı: mecerkn´isimli üyeden Alıntı
peki burda kendisi yada babası tüpçülük yapan biri varsa senin bu konuşmaların o kişilere hakaret olmuyor mu? ben yukarıda best_eagle arkadaşımın yazdıklarını onaylar birşey yazdım. sonucta bu meslek. eğer sen tüpçü kelimesini hakaret olarak görüyosan o senin insanlara ve dünyaya bakış açın. beni ilgilendirmez. tıpkı benimki de seni ilgilendirmediği üzere.
olayı da şahsileştirmeyelim. başka da bi cevabım yok sana. | Bak kardeşim niyetim asla kişisel tartışma yaratmak değil , benim tüpçülük mesleğini icra edenlere hakaret etmediğimi sende biliyorun , ezikbahçelilerin başkanımıza dalga geçmek amaçlı tüpçü dediğini sende biliyorsun bende sende chat box ta DALGA GEÇME AMAÇLI OLARAK BAŞKANIMIZA YANİ BEŞİKTAŞ BAŞKANINA TÜPÇÜ DEDİN yani Beşiktaş başkanına hakaret ettin . Özür dileyeceğine hala yaptığın şeyi savunuyorsun üstü kapalı olarak . Burası Beşiktaş forumu kardeşim kıraathane değil burada Beşiktaş başkanı hakkında konuşurken herkez dikkatli konuşmak mecburiyetinde kimse Beşiktaş başkanına hakaret edemez . Sevmeye bilirsiniz , eleştirebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız çünkü O Beşiktaş kulübünün Başkanı dır doyısı ile edilen veya edilecek hakaret saygısızlık Beşiktaşa olur . Bunun bilincinde olalım konuşurken yazarken dikkatli olalım yeter .
__________________ |
| |