tabata transferine olumlu bakmıyorum, zaten astronomik fiyatlar istenecektir bu oyuncu için, illa ki alacağız biz bu adamı diye diretirlerse hiç zorlanmadan aynı klas adamları yutdışından çok daha makul fiyatlara bulabileceğimizi garanti edebilirim...mutu ise tam olarak istediğimiz tip bir oyuncu mu karar veremiyorum, tabii ki kalsı tartışılmaz ama bu kadar yüksek miktarlar verip takıma adaptasyonunun gerçekleşme garantisi olmayan yabancı transferlerine her zaman mesafeli yaklaşmak gerekir, o konuda emin değilim, son zamanlarda bobo gönderilirse sürekli ofansif bir oyuncu alınması yöneünde haberler çıkıyor karşımıza ama ben biraz farklı düşünüyorum: ernst-fink ikilisinin yanına güçlü, mücadeleci ve topla haşır neşir bir orta saha oyuncusu takıma tartışmasız daha büyük katkı sağlar, bu tip oyuncuların ederleri büyük miktarlara eşdeğer diyenler olacaktır ama zaten 10-12 milyon euroya mutu ve 8-10 milyon euro değer biçilen tabata'larla ilgilendiğimiz konuşuluyor, bu miktarlara bu tip bir transfer çok daha iyi olur görüşündeyim, bekleyip göreceğiz bakalım sonuçları... |