![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | her ne kadar başkan futboldan anlamasada yürekten sağlam bir beşiktaşlı.o azize we ezik tayfası nerde konusrsa konussun agızlarının payını her ortamda verdim vermeyede devam edecegim.herkes aynısını yapsın bu ********leri konusturmayın arkadaslar..hep aynı tezgah dönuo hadlerini bildirelim us i..e basına we yandaşlarınıa...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | beşiktaş başkanına sevmeseniz bile saygı göstermek zorundasınız bu kadar basit..ezikbahceliler bile ne iş cevirdiklerini bildiği azize ye destek olurken bizim niye bu kadar eleştirdğimizi anlamıyorum zaten.
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla yeri geldi mi,göklere çıkardığımız gibi zamanı geldimi yereden yerede vururuz.Misal,kısa zaman önce izlemiş olduğu Topuz transferi tam bir fiyaskodur,acemiliktir. Bonservisi elinde olmayan bir adamla nasıl anlaşırsın,üstelik borsayada bildirirsin? Fiyasko. Yarım sezonda yaptığı iki transfer bizi şampiyonluğu götürdü.Bence o yapmadı,Mustafa Hoca yaptırdı. Her neyse Başkanımıza saygımız sonsuz.Fakat o da bizi temsil ettiğini bilmelidir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | blackegles senin yorumlarını özellikle takip ediyorum sen herkesden farklı olarak başkana sanki sempati duyuyorsun ben 25 yaşındayım aklıma yettiği zamandan beri beşiktaşı takip ediyorum demirören en kötü başkan eleştiriler daha iyiye daha doğruya ulaşmak içindir başkanda beşiktaş için çalışıyor bizde beşiktaşın iyiliğini istiyoruz ama demirören başkanlıktan anlamıyor son 5-6 aydır fena değil ama | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bak kardeşim burada ki konu benim başkana sempati duymam veya duymamam değil konu başında ki yazımı iyi oku anla kardeşim ondan sonra konuşalım çünkü yaptığın yorum konu ile alakasız . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | İyi güzelde Beşiktaş gibi bir kulübe başkan olan birisinin bu kadar "yanlış" yapma hakkı yok.Destekde nereye kadar..insanda biraz onur olur ben bu işi beceremedim hakkınızı helal edin der çeker gider.Kimse kongre seçiyor demesin bana , partilerde ve kulüplerde delege sisteminin ne olduğunu az buçuk biliyoruz...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kongrede karşısına aday çıktı da başkan mı engelledi ayrıca konumuz kongre felan değil Allah aşkına başlığa değil yazıyı okuyup ona yorum yapın . Başkanın geçmişte yanlışlar yapmış olması size Beşiktaş Başkanına küfür veya hakaret etme hakkı vermez . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben küfür etmiyorum, hakaret etmiyorum fakat böyle bir başkanımız olduğu için de mutlu değilim açıkcası..Yaptığı yanlışların haddi hesabı yok..Amatörlükte sınır tanımıyor.. "Şimdi destek zamanı, yönetime sallamak saçma" fln diyolar kimileri..Ben Beşiktaşıma destek olurum..Kişilere değil..O kişiler Beşiktaşıma zarar veren kişilerse de en ağır şekilde eleştiririm..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |