![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sizi anlayamıyorum yemin ederim yav ne alakası var benim sözlerimin herşeye rağmen başkana tam destek vermekle , suç mu günah mı ezik bahçelilere azize nin ezik medyasına başkanımızı ezdirmelim demek , Başkana tepki göstermek için sövmek mi lazım hakaret etmek mi lazım . Biraz mantıklı düşünün Allah aşkına başkanı en iyi başkanı olarak görmüyorum kaldı ki görsem ne olur SUÇ MU GÜNAH MI . Ya konuyu nerden nereye getirdiniz konu başlığına bakarak yorum yapıyosunuz biz ne konuşuyoruz bizim meramımız ne farkında değilsiniz , Allah aşkına konunun ilk mesajına dönün bütün mesajları okuyun . Kan davası güttüğünüz kişi BEŞİKTAŞ ın Başkanı bunu unutmayın . Size diyorum ki adamın karşısına rakip çıkmamışsa SUÇ ONUN MU rakip çıktı da engelledi mi sayın başkan , Karşısına rakip çıktı rakip seçimi kazandı da başkan koltuğumu bırakmadı , lütfen biraz mantıklı düşünün . Yazımı okuyun orada ne diyorum kongrede görevi bırakıncaya kadar onu rakiplere ezdirmeyelim o Beşiktaş ın başkanı sövmeyelim hakaret etmeyelim bütün mesele o . sanki ben kongrede sayın demiröreni destekleyelim demişim gibi saçma sapan ithamlarda bulunuyorsunuz . | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |