![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taraftar Sana Güveniyor , Sende bu Güveni Boşa Cıkarma ISMAIL..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ismailden yana tekbir suphem yok benim ben bu cocugu izledim bastan asagiya topcu bu cocuk nihattan bile daha cok guveniyorum ben ismaile
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßüyülendigini söyledigi ortam buz daginin görünen kismi,bu büyük camianin büyük taraftari ile bulustugun gün muhtesem kelimesi onun icin daha baska bir boyut kazandiracaktir..ßir de üzerine gecirdigi formanin hakkini verip taraftarin sevgisini kazandiginda ne kadar dogru bir tercih yaptigini cok daha iyi anlayacaktir.. Ama bütün is bu muhtesemlige layik olabilmekte..
![]() | #14 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haydi İsmail göster kendini... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßen eminimki ßatu qißi ßüük hataLar yaßmıcakdır..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar gaziantepli bir yoneticinin guya bi tv kanalına baglanıp soyledigi 6,5 euro + 3 oyuncu demesinden baska bi acıklama geldi mi klupten yada bu oyuncunun maliyeti hakkında bir bilgisi olan war mı? gercekten ben bişi bulamıyorum internetten bu konuda..gecen senelerde biz halka acık bi klubuz gorusmeleri ve ucretleri imkb ye bildirmeliyis die her transferi ilk borsaya bildiren kluptük simdi ne oldu da bu işler kapılar ardında dewam edio bi bilgisi olan warsa yardımını bekliorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |