Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
o acidan bence bi sakincasi yok 11 e alirsak bizdende 12 ye alacak biri muhakkak olacaktir ve reklam ve kombinelerden formalardan fazlasiyla parasini cikaracaktir takim oyununu oynayamadigini bende dusunuyorum ama parasal acidan yinede zarar edecegimizi dusunmuyorum quarezmadan kaldiki takim oyuncusu degil ama olduda denizli bu adami disipline etti diye dusunursek katkisi o zaman hakkaten inanilmaz olacaktirki denizlininde en buyuk ozelligi futbolcudan maximum verim alabilme ozelligidir ve reklam acisindan besiktasimizin kesinlikle bu sekilde bir transfere ihtiyaci var bunun yerine tabiki bende isterim pawluchenko gibi bir adam ama yinede avrupa basininda turk basininda quarezma kadar etki etmez reklamasyon icin boyle bir transfer sart besiktasa kaldiki en buyuk eksigimiz bence forvet degil ofansif orta sahadir ve ofans olarak besiktasa ilacta olabilir quarezma |
Katılıyorum dostum.Diyelim ki 10 milyona kapattık transferi , eminim Ricardo Quaresma formaları kapış kapış gider.Zaten Quaresma'yı duyanlar kombinelere hücum.Bide bunun yanında dünya basınındaki prestijini reklamını ekle bırak 10 milyon bonservisi 20 30 milyon kara geçersin.Benim de tek korkum zaten takıma uyum sağlıyıp sağlayamaması.Zaten sağlarsa satarken 3 4 misli satarız.Tabi bunları şimdiden düşünmek yanlış bakalım Başkanımız ve Mustafa Denizli ilgileniyormu...